Connect with us
Daniel Ghiţă a tunat: "Mircea Badea are curajul şi bărbăţia ce-i lipsesc lui Cătălin Moroşanu, care are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul"

Sport

Daniel Ghiţă a tunat: „Mircea Badea are curajul şi bărbăţia ce-i lipsesc lui Cătălin Moroşanu, care are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul”

Daniel Ghiţă se antrenează la capacitate maximă pentru duelul cu Petr Vondracek, meciul urmând a avea loc la data de 29 martie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Până la startul galei, campionul K1 a atins însă şi „subiectul” Cătălin Moroşanu. Între cei doi există o veche rivalitate! „Samuraiul” l-a porovocat pe cel poreclit „Moartea din Carpaţi” la luptă pentru a demonstra cine e cel mai valoros „greu” român, dar până acum nu s-a ajuns la un numitor comun. Ghiţă chiar a făcut o comparaţie între Moroşanu şi Mircea Badea, prezentatorul tv care a fost făcut KO în ring de către Teodor „Tedi” Emi, campion naţional de Muay Thai.

„Când mergi să te chiloţăreşti la TV, pe bani grei, înseamnă că ai un preţ. Pe tine scrie că eşti de vânzare pentru preţul respectiv. Dacă alege să meargă la show să construiască toalete şi să mulgă vaca, e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar că s-a luat Ghiţă de el. Unde sunt adevăraţii luptători? În ziua de azi, dacă afirmi ceva este un “atac personal”, dramă şi victimizări la TV. Ghiţă are ceva cu noi! Nu, nu am cu nimeni. Am curajul să spun lucrurile în faţă, aşa cum sunt ele.

Mă deranjează că minte şi că încearcă să facă pe “victima”, că eu îi cer bani mulţi pentru o gală, când unicul care face orice pentru bani este chiar el. Eu am refuzat chiloţăreală pe bani grei. Pe mine nu scrie un preţ. Nu stau în vitrină, de vânzare, pe o sumă de bani. E mare diferenţă. Eu sunt luptător adevărat şi respect acest sport, pentru care mi-am sacrificat copilăria şi cariera la SPP”, a spus Daniel Ghiţă, conform ziarulincomod.ro.

„Samuraiul Sălbatic” a continuat în acelaşi stil: „Întrebaţi-l pe Moroşanu când vrea să urce în ring, fizic, nu virtual cu minciuni şi vorbe. De astea ne-am săturat toţi. Moroşanu este sfătuit şi manageriat greşit. Cândva, îmi plăcea că era un băiat bun, dar răutăţile şi minciunile, cu acuzaţii grave la adresa mea, au făcut să îmi pierd tot respectul pentru el. Nu suport oamenii duplicitari, care se învârt după profit şi bani. Cine face orice pentru bani? Moroşanu! Eu nu mă chiloţăresc la TV, iar managerii mei ştiu ce oferte am refuzat, să apar în show-uri penibile. Sunt sportiv, punct, şi nu mă chiloţăresc pe bani. Noua generaţie trebuie să aibă modele corecte. Trebuie să fim bărbaţi, adevăraţi sportivi. Avem nevoie toţi de bani pentru pregătire, dar nu îi face cinste unui luptător să meargă la toate show-urile penibile de la TV.

Pe mine m-a deranjat că a implicat alţi sportivi în jocurile sale murdare, băgându-i la înaintare ca să se vaite că are Ghiţă ce are cu toţi kickboxerii din România. Greşit. Celor care au râs de mine şi m-au atacat, cum ar fi Benny Lupul fără colţi sau punching bag, le-am răspuns pe limba lor. Au fost extrem de deranjaţi că le spun adevărul, direct. Dar ei când mă jignesc, din invidie, că nu ajung la performanţele mele, de asta nu vorbeşte nimeni?! Oameni care nu au demonstrat nimic în kickbox”.

L-ar antrena pe Mircea Badea!

Ghiţă spune că l-ar antrena pe Mircea Badea şi-l apreciază pe realizatorul tv pentru că a avut curajul să intre în ring. „Nu, nu am purtat discuţii cu el, nu ştiu dacă o să accepte, dar să nu uităm că a avut curajul să intre în ring! Pentru asta îl respect. Are gura aia mare şi critică, spune ce gândeşte, dar are şi bărbăţia să intre în ring, fără frică, cum să nu ai respect? De admirat, având în vedere că se putea accidenta grav.

Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui Moroşanu. Moroşanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul, pentru popularitate şi bani. După ce îţi spui propria opinie sau cum stau lucrurile, începe să se victimizeze că îl atacă Ghiţă. Denaturează adevărul şi realitatea. Mircea Badea îşi asumă, este bărbat. Nu plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroşanu, doar că spun lucrurilor pe nume, aşa cum sunt. Mircea Badea e jurnalist şi moderator!”

Daniel Ghiţă a încheiat: „Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar vreau să îl antrenez, gratis, pentru că aşa ar trebui să fie adevăraţii luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, îşi asuma şi stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbaţi decât Luptătorii K1?! E grav, scuze, mor de râs…Aşa pot să mă răzbun pe Badea la antrenamente! Să ştiţi că mulţi colegi din kickbox mă invidiază pentru că nu pot să ajungă la nivelul meu, dar mă bucură că oamenii de rând, fanii, văd situaţia altfel. Eu sunt unul care spune lucrurile direct, aşa cum sunt ele. Am resuscitat kickboxul românesc şi doresc să se termine cu “campionii K1 TV”, pentru totdeauna! Sportul e sport, show-ul e show”.

Războiul dintre Ghiţă şi ceilalţi „grei” din K1 a pornit de câteva luni. „Samuraiul” s-a întors în ring după patru ani şi l-a bătut pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După luptă i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât „Moartea din Carpaţi”, cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, iar de aici conflictul nu s-a mai „stins”.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top