Connect with us
De ce s-a retras Simona Halep din turneul de la Doha

Sport

De ce s-a retras Simona Halep din turneul de la Doha

Simona Halep a câștigat aseară turneul de la Dubai și ne-a făcut încă o dată mândri că suntem români! Cu toate acestea, sportiva a anunțat că se retrage din turneul următorul, care va avea loc la Doha între 24 și 29 februarie. Deși Simona este mereu prezentă la Qatar Open, anul acesta ea a zis pas, chiar înainte de a juca finala de la Dubai.

De ce s-a retras Simona Halep din turneul de la Doha

Având nişte probleme la talpa dreaptă, am zis că e mai bine să mă odihnesc. Vine un sezon greu, cel din America, o lună grea şi vreau să mă odihnesc.

Am dat tot ce e mai bun aici, la Dubai, şi săptămâna următoare aş vrea să îmi reîncarc bateriile”a spus Halep, în exclusivitate pentru Gabriel Morariu, corespondent special Digi Sport.

Această veste este cu siguranță o bucurie pentru Aryna Sabalenka, care îi va lua locul româncei la Qatar Open.

Simona Halep a dezvăluit jurnaliștilor unde se va relaxa după săptămâna plină din Emiratele Arabe Unite, unde a cucerit primul său trofeu din 2020 și al 20-lea din carieră.

Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept”, a dezvăluit Halep, în conferința de presă.

Burj Al Arab este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, măsurând nu mai puțin de 321 de metri. Este punctul de atracție principal din Dubai, iar o masă la restaurantul hotelului te face să scoți din buzunar o sumă frumușică.

Citește și: BREAKING! Simona Halep a câștigat finala turnului de la Dubai

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top