Connect with us
De ce s-ar fi prăbușit elicopterul în care se aflau Kobe Bryant și fetița lui. Cine sunt celelalte victime

Sport

De ce s-ar fi prăbușit elicopterul în care se aflau Kobe Bryant și fetița lui. Cine sunt celelalte victime

Vestea tragică conform căreia baschetbalistul Kobe Bryant a decedat în urma unui accident a cutremurat întreaga lume. Autoritățile au oferit primele date cu privire la cauza accidentului.

De ce s-ar fi prăbușit elicopterul în care se aflau Kobe Bryant și fetița lui. Cine sunt celelalte victime

CNN susține că recuperarea trupurilor celor 9 victime ar putea dura câteva zile din cauză că zona în care s-a prăbușit elicopterul nu este una ușor accesibilă. Până acum au fost identificate, pe lângă Kobe și Gianna, alte patru persoane: Christina Mauser, antrenor de baschet la o școală privată din Corona del Mar, John Altobelli, antrenor de baseball la Orange Coast College, dar și Keri și Alyssa, soția și fiica sa.

Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile! La ora accidentului, în Los Angeles era o ceață foarte densă. Autoritățile susțin că primele probleme au apărut când elicopterul se afla deasupra grădinei zoologice. Pilotul a dat șase ture în jurul zonei la o altitudine destul de joasă, în speranța că ceața se va risipi.

În jurul orei 9:30, ora locală, pilotul a contactat turnul de control de la Aeroportul Burbank, care deja observase că elicopterul zboară în cerc de mai bine de 15 minute. Pilotul a decis să urmeze autostrada spre destinație, însă la ora 9:40, nivelul de vizibilitate a scăzut și mai mult, iar pilotul a schimbat direcția, spre o zonă mai înaltă. A ridicat rapid elicopterul până la aproape 600 de metri. Din nefericire, n-a fost suficient pentru a evita impactul. TMZ susține că viteza elicopterului ar fi fost de 161 de noduri, adică aproape 300 km/h.

Kobe Bryant folosea foarte des elicopterul și făcea asta de ani de zile. Duminică el trebuia să ajungă la meciul de baschet al fiicei sale, care avea loc la Mamba Sports Academy. Din păcate toți cei care se aflau în elicopter nu au mai ajuns la destinație. Lumea sportului a pierdut o adevărată legendă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top