Connect with us

Sport

Denis Alibec a semnat cu Steaua. Detaliile contractului

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu a semnat, în noaptea de marţi spre miercuri, un contract cu FC Steaua, la care va ajunge în iarnă, a declarat Marius Şumudică, tehnicianul lăsând totodată să se înţeleagă că va pleca de la campioana României, relatează news.ro.

„Alibec m-a sunat azi-noapte spunându-mi că va semna cu Steaua. Cu acordul conducerii noastre, a mers acasă la Gigi Becali, unde în momentul respectiv a zis că bătuseră palma. A zis că vom continua până la iarnă, că va rămâne la noi până la iarnă. În momentul de faţă nu pot vorbi, eu am un litigiu cu clubul şi totul se poate întoarce împotriva mea.

După ce se va rezolva acest litigiu veţi vedea ce se va întâmpla. Steaua trebuie să se numească Astra II. Atât timp cât iei Enache, Blodrin, Amorim, Alibec şi îl vrei şi pe Morais aşa trebuie să se numească. Mai urmează să îl iei şi pe Şumudică şi s-a terminat. Alibec are clauză să nu joace împotriva Stelei la meciul retur”, a declarat Şumudică, la Digi Sport.

În vârstă de 25 de ani, Denis Alibec este dorit de mult timp la Steaua de Gigi Becali. Fotbalistul a mai evoluat Farul, Inter Milano, FC Viitorul şi Mechelen şi Bologna.

Şumudică a plecat, miercuri, cu Astra Giurgiu la Roma, pentru meciul cu formaţia lui Bogdan Lobonţ din Liga Europa.

Fotbal Club Steaua București, cunoscut mai mult ca Steaua București este un club de fotbal din București, România, care evoluează în Liga I. Este echipa românească de fotbal cu cel mai mare succes pe plan național și internațional.

De-a lungul istoriei, a câștigat cele mai multe campionate, cupe și supercupe ale României, obținând 26 de titluri în Campionatul Național, 22 de Cupe , 6 Supercupe ale României și 2 Cupe a Ligii. De asemenea, Steaua a fost prima echipă din blocul comunist și singura din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, precum și a doua echipă est-europeană și singura din România care are în palmares Supercupa Europei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top