Connect with us

Sport

Deschidere CM 2018. Ceremonie fastuoasă la începutul Cupei Mondiale din Rusia

Ceremonia de deschidere a CM 2018 se anunță a fi una grandioasă. Rușii au pregătit un show imens care să preceadă meciul de deschidere al acestei Cupe Mondiale de fotbal, Rusia – Arabia Saudită.

Artiștii Robbie Williams și Aida Garifullina își vor face apariția pe stadionul Luzhniki din Moscova, alături de fostul star al fotbalului brazilian, Ronaldo.

Iker Casillas, fostul portar al lui Real Madrid, alături de modelul rus Natalia Vodionova, vor aduce cupa pe teren cu câteva minute înainte de meciul dintre Rusia și Arabia Saudită, care va fi live text pe Huff.ro!

Spre deosebire de celelalte ceremonii de deschidere ale celorlalte campionate mondiale, de această dată, spectacolul se va concentra pe momentele muzicale.

„Am multe realizări în cariera mea muzicală, dar faptul că voi spune Let Me Entertain You! în deschiderea Cupei Mondiale celor 80.000 de fani ai fotbalului de pe stadion şi multor milioane din întreaga lume este chiar un vis din copilărie!”, a spus Robbie Williams.

„Nu mi-am imaginat vreodată că voi fi parte a acestei sărbători imense, Cupa Mondială, care are loc, aici, în ţara mea!”, a mărturisit şi solista Operei de Stat din Viena, soprana Aida Garifullina.

Citește și: CM 2018: Cum se va folosi VAR, sistemul de arbitraj video

Stadioanele de la CM 2018

Stadioanele pe care se dispută CM 2018 sunt Luzhniki şi Otkrîtie (Spartak) din Moscova, Ekaterinburg Arena, Arena Baltika din Kaliningrad, Volgograd Arena, Stadionul Fişt din Soci, Kazan Arena, Stadionul din Nijnîi Novgorod, Samara Arena, Rostov Arena, Stadionul din Sankt Petersburg şi Mordovia Arena din Saransk.

Stadionul Luzhniki va deschide Cupa Mondială şi va găzdui inclusiv finala. Arena are o capacitate  de 80.000 de locuri, potrivit site-ului fifa.com.

A fost inaugurat la Spartachiada din 1956 şi a fost reconstruit începând cu 2013. A mai fost renovat în perioada 2001-2004. Găzduieşte meciurile echipei naţionale de fotbal a Rusiei.

A fost principala arenă a Olimpiadei de vară din 1980, a găzduit Campionatele Mondiale de atletism din 2013, finala Cupei UEFA în 1999 şi finala Ligii Campionilor din 2008.

Stadion Luzhniki

Stadion Spartak Otkrîtie

Arena Samara

Stadion Zenit Sankt Petersburg

Mordovia Arena

Stadion Baltika – Kaliningrad

Stadion Ekaterinburg

Stadionul din Nijnîi Novgorod

Volgograd Arena

Rostov Arena

Kazan Arena

Stadionul Olimpic din Soci

Citește și: Pariuri CM 2018: Cine este favorită la casele de pariuri, la câștigarea Cupei Mondiale

Citește și: Grupe CM 2018: Tabloul complet al meciurilor de la Mondialul din Rusia

Citește și: Program meciuri CM 2018. Unde poți vedea partidele la TV și online

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top