Connect with us
Dinamo-Steaua închide anul fotbalistic în cel mai frumos mod posibil. Cupa Ligii le aduce față în față pe eternele rivale bucureștene.

Sport

Dinamo-Steaua SCOR FINAL 4-1 REZUMAT VIDEO – Semifinalele Cupei Ligii

Dinamo-Steaua închide anul fotbalistic în cel mai frumos mod posibil. Semifinalele Cupei Ligii le aduce față în față pe eternele rivale bucureștene, la numai 3 săptămâni de la ultima confruntare, încheiată 3-1 pentru dinamoviști.

REZUMAT MECI Dinamo Steaua Scor final 4-1!!!

UPDATE, ora 21:23: FINAL DE MECI !!! Dinamo 4-1 Steaua. Câinii dau de pământ cu marea rivală, în corul superb al cântecelor Peluzei Cătălin Hîldan.

UPDATE, ora 21:19: GOL DINAMO! GOLAZO marcat de Dorin Rotariu, după o bicicletă minunată. Rotariu îl zăpăcește pe Alin Toșca și apoi trimite mingea în vinclu. Minunată execuție!!!

UPDATE, ora 21:14: Schimbare la Dinamo. Iese Adam Nemec și intră Mihai Popescu.

UPDATE, ora 21:12: Schimbare la Steaua. Intră Tudorie în locul lui Wilfried Moke. În aceste condiții, Man este trimis pe postul de vârf 2, iar Tudorie merge în avanposturi.

UPDATE, ora 21:10: GOL Dinamo! Lazăr înscrie pentru 3-1 cu un șut plasat la colțul lung, din pasa lui Antun Palic. Dinamo are 3-1.

UPDATE, ora 21:09: GOL Steaua! Adnan Aganovic înscrie cu exteriorul din centrarea lui Momcilovic.

UPDATE, ora 21:04: Repriza a doua este imaginea în oglindă a primeia. Steaua reușind să păstreze posesia, dar este insuficient de exactă în ultima treime adversă. De partea cealaltă, Dinamo judecă jocul excelent, apărându-se fără greșeală și „mușcând” letal pe contra-atac.

UPDATE, ora 22:01: Steaua reia atacurile, dar Dinamo se grupează bine iar construcția oaspeților este îngreunată masiv.

UPDATE, ora 22:00: Schimbare la Dinamo. Iese de pe teren Alin Dudea și intră Dorin Rotariu. Dudea a făcut un joc bun, greșind puține pase și arătându-se foarte util pe fază defensivă.

UPDATE, ora 21:57: Dennis Man a cedat ușor posesia la mijlocul terenului. Balonul a ajuns la Vali Lazăr care i-a pasat lui Nistor la marginea careului. Acesta din urmă șutează cu interiorul piciorului drept la colțul lung și se face 2-0.


UPDATE, ora 21:56
: GOL DINAMO! GOL înscris de Dan Nistor.

UPDATE, ora 21:54: Steaua este mult mai prezentă în joc în această repriză, pe care a dominat-o în mare măsură. Dinamo rămâne în expectativă, pentru un moment. Este totuși devreme pentru a putea vorbi de o retragere totală. Se intră în ultima jumătate de oră din meci.

UPDATE, ora 21:52: Schimbare la Steaua. Intră Adnan Aganovic în locul lui Gabriel Enache.

UPDATE, ora 21:51: Ocazie bună pentru Steaua, prin Dennis Man. Prima ieșire la rampă a tânărului de 18 ani, care a pivotat frumos în centrul careului și a șutat puternic. Penedo se descurcă bine și tabela rămâne neschimbată.

UPDATE, ora 21:46: S-au scurs 10 minute din repriza a doua. Steaua pare să aibă inițiativa în acest debut. Intrarea lui Popa a dinamizat jocul steliștilor, dar ineficiența compartimentului ofensiv rămâne problematică.


UPDATE, ora 21:43
: Steliano Filip ia și el galben pentru o intrare cu talpa.

UPDATE, ora 21:43: Cartonaș galben pentru Adi Popa pentru proteste.


UPDATE, ora 21:41
: Ocazie bună pentru Steaua. Triunghi de pase foarte reușit între de Amorim, Popa și Man care se încheie cu șutul brazilianului, ce trece puțin pe lângă buturile lui Penedo.

UPDATE, ora 21:38: După intrarea lui Adi Popa, Achim pare să fi urcat în postura de nr.10. Moke și Popescu vor juca la acoperire, în fața apărării, în timp ce dispoziția atacului rămâne neschimbată.

UPDATE, ora 21:36: Începe repriza a doua. Schimbare la Steaua. A.Popa intră în locul lui Boldrin.

UPDATE, ora 21:21: Este final de repriză pe Arena Națională. Dinamo intră la cabine în avantaj după golul marcat de May Mahlangu. Per total, trupa lui Andone a controlat meciul, simțind mai bine momentele când e nevoie să forțeze. Steaua pasează mult dar ineficient. Lipsa unui reper în ofensivă se vede în jocul roș-albaștrilor. Este posibil ca în partea a doua să apară Alex Tudorie, un atacant mult mai masiv decât Man, care poate să joace inclusiv cu spatele la poartă.

UPDATE, ora 21:18: Ocazie imensă pentru Dinamo. Lazăr îl driblează ușor pe Toșca, dar pasa sa către Hanca este trimisă în corner de Moke.

UPDATE, ora 21:15: Sfârșitul de repriză aparține Stelei care forțează ofensiva, dar lipsa unui atacant veritabil este foarte vizibilă. Până acum, Dennis Man a fost absent, dar nici colegii nu l-au ajutat cu pase.

UPDATE, ora 21:08: Cu 10 minute înainte de pauză, Dinamo este în continuare la conducere. După un început anost, meciul s-a aprins după golul lui Mahlangu. Steaua arestează posesia de câteva minute încercând egalarea până la pauză.

UPDATE, ora 21:03: Meciul capătă ritm, iar fazele se succed cu rapiditate. Dinamo este pe val și forțează golul doi.

UPDATE, ora 21:01: Ocazie uriașă pentru Dinamo. Nistor șutează în portar după un contra-atac fulger al „câinilor”.

UPDATE, ora 20:59: Marcatorul golului May Mahlangu se accidentează și va fi înlocuit de Vali Lazăr. Mijlocașul a resimțit dureri la coapsa stângă și a decis să nu mai continue.

UPDATE, ora 20:58: Șut excelent al lui Boldrin de la aproximativ 25m. Penedo scoate cu greu mingea plasată lângă bară.

UPDATE, ora 20:55: Dinamo deschide scorul pe Arena Națională, cumva, contrar cursului jocului. Steaua apăruse mai bine în joc în ultimele minute, dar inspirația de moment a sud-africanului Mahlangu o aduce pe Dinamo în avantaj după 20 de minute de joc.

UPDATE, ora 20:52: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL DINAMOOOO !!! Înscrie May Mahlangu cu un șut superb la colțul lung.

UPDATE, ora 20:49: Steaua pare mult mai prezentă în joc. Echipa lui Reghecampf combină bine pe benzile terenului, unde Filip și Romera par susceptibili la greșeli personale.

UPDATE, ora 20:47: Ocazie uriașă pentru Steaua care ratează prin Ovidiu Popescu. Mijlocașul a driblat 2 adversari și a tras din unghi, dar mingea sa a lovit bara transversală.

UPDATE, ora 20:46: Acțiune prelungită a Stelei care se soldează cu un corner. Execută Boldrin.

UPDATE, ora 20:44: S-au scurs 10 minute din meci. Ocaziile de poartă lipsesc cu desăvârșire dintr-un joc lipsit de tempo. Echipele par să fie deja în vacanță.

UPDATE, ora 20:40: Ocazie bună pentru Steaua, după o incursiune personală frumoasă a lui Dennis Man.

UPDATE, ora 20:37: Dinamo are posesia în acest debut de partidă, însă ocaziile nu apar încă.

UPDATE, ora 20:32: Începe meciul. Steaua are lovitura de start și atacă la poarta din stânga. La meci asistă în jur de 15.000 de spectatori. Fanii dinamoviști au pregătit o coregrafie specială în onoarea Revoluției din 1989.

UPDATE, ora 19:34: Echipe oficiale

Dinamo București: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, St.Filip – Nistor, Dudea, Palic – Hanca, Nemec, Mahlangu

Steaua București: ​Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Achim, Moke, Popescu – Boldrin, Man, De Amorim

Partida va fi oficiată la centru de Horațiu Feșnic. El va fi ajutat la cele două tușe de Valentin Avram și Aurel Onița. Arbitru de rezervă va fi Alexandru Tudor.

Dinamo-Steaua: Analiza ultimului Derby al anului

Eternul Derby le prinde pe cele două rivale în situații la fel de complicate, dar fundamentate pe motive diferite.

Gruparea din Ștefan cel Mare are în continuare probleme cu constanța, ei nepărând capabili să lege victoriile. În ultimele 4 meciuri, echipa antrenată de Ioan Andone a alternat victoriile cu înfrângerile, fapt ce i-a făcut să ierneze abia pe locul 5 în clasament.

De cealaltă, parte roș-albaștri se confruntă atât cu probleme de formă fotbalistică, cât și cu probleme de identitate. Astăzi, decizia Curții de Apel București de a retrage posibilitatea de a folosi marca, clubului patronat de Gigi Becali, a aruncat clubul în haos. În contextul în care, gruparea din Ghencea riscă să piardă definitiv războiul cu Armata, ei se confruntă și cu o criză de rezultate. Bifând numai 2 victorii în ultimele 5 partide de campionat, trupa lui Reghecampf a pierdut șefia Ligii 1, în dauna Viitorului Constanța.

Dinamo-Steaua: Derby festiv=asistență slabă

Decizia organizatorilor de a programa meciul cu numai 3 zile înaintea Crăciunului pare să nu fi fost una foarte inspirată. Faptul că partida se joacă în plină perioadă festivă, coroborat cu vremea foarte rece de afară, a îndepărtat suporterii de stadion. Conform informațiilor apărute până la această oră, organizatorii au vândut puțin peste 15.000 de bilete. Din acestea, 500 aparțin fanilor steliști. Totuși, casele de bilete din Șoseaua Ștefan cel Mare cât și cele de la Arena Națională vor fi deschise până la ora meciului.

Chiar și așa, Peluza Cătălin Hîldan va fi, cel mai probabil, plină și pregătită de un nou show de zile mari. Fanii câinilor domină de ani buni, întâlnirile Dinamo-Steaua, prin coregrafii și atmosfere extraordinare.

colaj coregrafii dinamo

Citește și: Derby de România promite spectacol de zile mari

Dinamo-Steaua este în direct pe DigiSport1 și DolceSport1, de la ora 20:30.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top