Connect with us
Dinamo VS FCSB Top 10 goluri din istorie! Alb roșii în avantaj

Sport

Dinamo VS FCSB Top 10 goluri din istorie! Alb roșii în avantaj

Meciul DINAMO – FCSB va avea loc astăzi, 25 iunie începând la ora 20:00. Jocul va fi televizat și transmis pe toate posturile de specialitate din România:Digi Sport 1, Telekom Sport 1, și Look Plus. Meciul se va desfășura pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul primei manșe a semifinalei Cupei României. Ultimul triumf pentru STEAUA , actuală FCSB a fost in 2015 iar  pentru DINAMO în 2012 .

După a treia înfrângere consecutivă , 1 – 3 acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe , la prima apariție pe bancă a lui Adrian Mihalcea , Dinamo a ajuns într-o situație foarte delicată.

Adrian Mihalcea declară că:

”Ultimele rezultate directe ar putea fi un avantaj moral, ținând cont că mulți dintre băieți au jucat în ultimele derby-uri. Jucăm contra unei echipe bune a campionatului, au jucători de o certă valoare, dar trebuie să conștientizăm că derby-urile au fost mereu echilibrate.

Și acesta va fi poate la fel de echilibrat și mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima partidă (n.r. – 2-1 pentru Dinamo). Sunt două meciuri și, orice rezultat s-ar înregistra mâine, sunt convins că se va juca până la sfârșitul celei de-a doua manșe.

Ar însemna extraordinar de mult un trofeu, ținând cont că sunt la începutul carierei, dar n-aș vrea să mă gândesc așa departe. Am putea face un prim pas pentru a câștiga Cupa României, dar vom avea o luptă extrem de grea și în campionat”

Conform protocoalelor încheiate între oficialii fotbalului românesc , Ministerul Tineretului si Sportului și Ministerul Sănătății , meciul se va juca fără spectatori.

Dinamo a fost lovită de coronavirus , motiv pentru care partidele cu Chindia Târgoviște si cu Hermanstadt au fost amânate , după ce magazionerul echipei a fost depistat pozitiv și are în continuare un viitor încet , din cauza neplăților salariilor la zi față de jucători.

La FCSB antrenorul Bogdan Vintilă va trebui să facă echipa din jucători rămași disponibili , fiind foarte mulți accidentați în echipă. Florin Tănase e suspendat după cele două cartonașe galbene din meciul cu Gaz Metan, iar Bogdan Planic a plecat de la echipă. Cu toată această epidemie de accidentați FCSB rămâne favorabilă pentru bookmakeri , 2,15 față de 3.665 primit de dinamoviști , intr-un meci in care , condiționat clar de numărul mare de absenți , elevii lui Adrian Mihalcea au clar șansele lor pentru un prim rezultat bun .

Programul semifinalelor Cupei României :

Manșă tur

Joi, 25 iunie, ora 20:00: Dinamo – FCSB

Manșă retur

8 Iulie: Politehnica Iași – Sepsi Sfântu Gheorghe, FCSB – Dinamo

Top 10 goluri Dinamo VS FCSB

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. ??????

    2020-06-25T23:03:42+03:00 at 23:03

    Gheorghe Becali va lupta cu ,,ungurii” și cu „Grozavul Leo” pentru Cupa României, la fotbal, ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top