Connect with us
Djurgarden - CFR Cluj

Sport

Djurgarden – CFR Cluj, joi, la ora 20:00. Ciprian Deac și Alex Chipciu revin pentru meciul din turul trei preliminar al UEFA Europa League

Djurgarden – CFR Cluj se joacă în această seară de la ora 20:00. Meciul se joacă în turul trei preliminar al UEFA Europa League.

Digi Sport 1 va transmite în DIRECT partida Djurgarden – CFR Cluj, iar pe Huff.ro poți regăsi Live Text, Live Blog și comentarii.

Ciprian Deac și Alex Chipciu revin la CFR pentru partida cu Djurgarden

Dacă pierde meciul cu Djurgarden, CFR Cluj ratează calificarea în play-off-ul UEFA Europa League. Pentru partida din Suedia, Dan Petrescu îi va pune pe teren și pe Ciprian Deac și Alex Chipciu, fotbaliști ce au fost indisponibili în ultimele săptămâni din cauza accidentărilor.

Lista trimisă de CFR Cluj la UEFA pentru meciul cu Djurgarden:

Portari: Sandomierski, Bălgrădean, Hindrich.

Fundași: Burcă, Manea, Ciobotariu, Susic, Camora, Vinicius.

Mijlocași: Chipciu, Djokovic, Deac, Pereira, Haiduc, Hoban, Bordeianu, Petrila, Itu, Păun, Costache.

Atacanți: Rondon, Omrani, Debeljuh, Vojtus, Joca.

Djurgarden s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League după ce a eliminat greu FC Europa. Potrivit publicației Fotbollskanalen, din echipa suedeză, cinci jucători au probleme cu accidentările după acest meci. În defensivă s-au accidentat Erik Berg și Jesper Nyhol, ambii fundași centrali. La mijloc lipsesc tot doi jucători: Emmanuel Banda și Fredrik Ulvestad.

Djurgarden – CFR Cluj, joi, 25 septembrie, la ora 20:00

Djurgarden – CFR Cluj se joacă pe stadionul Tele2 Arena din Stockholm, Suedia. Stadionul a fost inaguruat în 2013, iar costurile de contstrucție au fost de 290 de milioane de euro. Stadionul are o capacitate de 30.000 de locuri.

Djurgarden esta campioana în exercițiu a Suediei. Echipa înființată în 1891 a câștigat titlul după o pauză de 14 ani. Djurgarden a participat de 17 ori în comopetițiile din cupele europane și a jucat 50 de meciuri, dintre care a câștigat 15 și a pierdut 20.

Cel mai bine cotat jucător al suedezilor este mijlocașul central Frederik Ulvestad, care valorează 1,2 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Din lotul clujenilor, cel mai valoros este Bilel Omrani, cotat la 2,8 milioane de euro.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top