Connect with us
Doliu în lumea fotbalului. Ce a mărturisit fiica regretatului Dan Lăzărescu

Sport

Doliu în lumea fotbalului. Ce a mărturisit fiica regretatului Dan Lăzărescu

Fostul arbitru Dan Lăzărescu a decedat luni, 11 mai. Acesta avea doar 49 de ani. A fost găsit fără suflare de fiica sa, în apartamentul în care locuia singur. El avea anumite probleme de sănătate, care l-au determinat să se retragă din lumea sportivă, însă nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de devreme. Anumite surse au precizat că Lăzărescu ar fi decedat încă de săptămâna trecută, însă fiica acestuia a vorbit despre tot ce s-a întâmplat cu tatăl său și a făcut lumină în acest caz.

Doliu în lumea fotbalului. Ce a mărturisit fiica regretatului Dan Lăzărescu

Andreea Lăzărescu a transmis un mesaj important prin care vrea să clarifice detaliile referitoare la moartea lui Dan Lăzărescu. Aceasta a precizat că tatăl ei nu a fost găsit la o zi după deces, așa cum se specula în presă, ci chiar la scurt timp după ce a murit. În ultimele zile, Dan a refuzat să mai ia legătura cu altcineva în afară de Andreea și mama sa. Fostul arbitru s-ar fi simțit rău și cu o zi înainte, când fiica lui l-a vizitat, dar nu dădea semne că avea să se întâmple ceva atât de grav. Data și ora decesului stabilite au fost luni, 11 mai, ora 22:00. El a suferit un stop cardio-respirator care i-a pus capăt zilelor.

„Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morții tatălui meu. Este greu să vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevărat că l-am găsit după o zi. L-am găsit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunț pentru ca vreau să evit să mai apără orice fel de speculații. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat în locuință. Îi era rău, dar nu exagerat. Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni.”, a declarat fiica lu Lăzărescu.

Andreea Lăzărescu a mărturisit că trece prin momente cumplite și toată familia este profund afectată de pierderea fostului arbitru. Ea a mers la tatăl său după ce a remarcat că nu răspunde la telefon. Nu a putut intra în casa acestuia fără intervenția poliției. Acolo, Dan a fost găsit fără suflare în baie.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top