Connect with us
Dudelange - CFR Cluj scor live. Meciul nu este televizat!

Sport

Dudelange – CFR Cluj scor final 2-0. Campioana ţării, umilită în Luxemburg Video Rezumat

Dudelange CFR Cluj scor final 2-0. Campioana României s-a făcut de râs în Luxemburg şi a cedat în faţa lui Dudelange, într-un meci în care pornea favorită certă.

Luxemburghezii au controlat prima parte şi au ratat 2 ocazii mari, iar CFR a avut un gol anulat al lui Omrani, pentru ofsaid.

Jocul campioanei României nu s-a îmbunătăţit nici după pauză, iar campioana Luxemburgului a punctat de două ori, stabilind un scor neverosimil de 2-0.

Este cea mai mare umilinţă trăită de o echipă din România în ultimii ani. Opt jucători ai echipei Dudelange sunt semi-profesioniști, aceștia având locuri de muncă pe lângă meseria de jucător de fotbal.

Returul se joacă pe 30 august, la Cluj.

Cum s-au marcat golurile:

Minutul 80: Daniel Sinani execută plasat o lovitură liberă, Arlauskis intervine târziu, iar luxemburghezii își majorează avantajul.

Minutul 67: Cristi Manea a sărit pe sub o minge, la o centrare venită din flancul drept al ofensivei gazdelor, balonul a ajuns la Couturier, care a șutat. Arlauskis a scos în lateral, dar Turpel a fost pe fază și a trimis în poartă.


Stire initiala

Vezi aici scorul LIVE al acestui meci!

„Noi, ăștia care și lucrăm, suntem epuizați dimineața, când ne trezim. Până acum, mi-am luat doar o săptămână de vacanță, în mai, de Rusalii. 

Dar pe timpul verii, nimic. Poate că antrenorul ne va lăsa să ne odihnim când începe Liga Națiunilor”, a declarat Tom Schnell, fundașul luxemburghezilor, care lucrează la departamentul de sport al municipalității, conform gsp.ro.

Micuța echipă luxemburgheză a jucat în preliminarii Ligii Campionilor, dar a fost eliminată de FC Mol Vidi din Ungaria.

Ajunși în Europa League, fotbaliștii lui Dudelange au eliminat-o mai întâi pe Drita (Kosovo) pentru ca mai apoi să reușească marea surpriză, eliminând-o pe Legia Varșovia (scor general 4-3).

Pentru formația din micul stat european, meciul cu CFR Cluj este unul istoric.

„Suntem la 180 de minute de fericirea absolută, Lotul de calitate pe care-l avem mă face să cred mai mult ca oricând în calificare”, a declarat fundaşul El Hriti.

El a menţionat că la formaţia sa există o stare de spirit foarte bună:  „Toată lumea face eforturi pentru colegii săi, se sacrifică pentru grup.”

Cu toate că pornesc ca favoriți, clujenii rămân precauți și nu își subestimează adversarii, lucru confirmat și de Toni Conceicao.

”Am avut ocazia să o văd pe Dudelange în două sau trei jocuri, i-am putut analiza. Am constatat că este o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, care aleargă mult şi care este foarte bine organizată.

Trebuie să facem un joc la cel mai înalt nivel. Cine spune că echipele din Luxemburg sunt amatoare se înşeală”, a declarat Toni Conceicao.

Dudelange CFR Cluj scor live: Echipele de start

Dudelange (4-5-1): 1. Jonathan Joubert (căpitan) – 4. Kevin Malget, 5. Tom Schnell, 26. Jerry Prempeh, 39. Aniss El Hriti – 77. David Turpel, 22. Stelvio Da Cruz, 6. Marc-Andre Kruska, 14. Clement Couturier, 10. Dominik Stolz – 21. Patrick Stumpf.

CFR Cluj (4-3-3): 87. Giedrius Arlauskis – 6. Cristian Manea, 55. Paulo Vinicius, 30. Andrei Mureşan, 45. Mario Camora (căpitan) – 19. Juan Culio, 37. Mihai Bordeianu, 28. Ovidiu Hoban – 9. Billel Omrani, 20. George Ţucudean, 7. Adrian Păun

Meciul este arbitrat de o brigadă suedeză, condusă la centru de Andreas Ekberg.

Partida începe de la ora 21.00, dar nu va fi televizată în România.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei.

Citește și: FCSB și-a aflat adversara în Europa League, după ce a învins echipa Hajduk Split

1 Comment

1 Comment

  1. Ana Andreina

    2018-08-23T23:25:00+03:00 at 23:25

    LIGA LUI GINO…fără VAR-ul promis la simulacrul de alegeri ,cu 14 echipe ca-n Luxemburg ( care ne-au eliminat campioana ruşinos din EL) şi bani mai mulţi din drepturi TV pentru şmecherii Ligii I.. Ne merităm soarta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top