Categorii Sport

Dumitru Dragomir, scandal în plină stradă! A sărit la bătaie, după ce a fost provocat

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un scandal de proporții seara trecută, imediat după apariția sa la o emisiune televizată. Acesta a fost iritat de faptul că, un cetățean i-a adus mai multe acuzații grave și reproșuri, referitoare la activitățile sale din trecut. Situația a fost una extrem de neplăcută, mai ales că adversarul său a filmat toată scena.

Dumitru Dragomir, scandal în plină stradă! A sărit la bătaie, după ce a fost provocat

Dumitru Dragomir a fost invitat seara trecută la o emisiune de la B1 TV. După ce a ieșit de la studio, acesta a fost întâmpinat de Marian Ceaușescu, cetățean cunoscut pentru prostestele împotriva PSD, printre altele, de distrugere a clubului Craiova și de servire a regimului comunist. În plus, l-a numit pe Dumitru și „lichea, comunist, slugă, scursură comunistă și jigodie,”

Inițial, acesta și-a păstrat calmul și a așteptat jignirile, însă, la un moment dat, după ultima jignire, a răbufnit și a sărit la bătaie. Acesta a fost ținut de șoferul său, ceea ce a evitat extinderea scandalului, care oricum ajunsese la un alt nivel atunci când au apărut cuvintele jignitoare. Ceaușescu i-a reproșat lui Dumitru Dragomir că a făcut averea în mod misterios, că ar fi meritat să facă închisoare, dar și că va distruge Bucureștiul, așa cum a făcut și cu Craiova.

Întreaga scenă a fost filmată de Marian Ceaușescu și transmisă live pe Facebook. Scandalul s-a oprit atunci când șoferul l-a convins pe Dumitru Dragomir să intre în mașină.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal candidează pentru Consiliul General al municipiului București. Acesta a recunoscut faptul că primește de la stat trei pensii, dar și faptul că a devenit milionar în urma vânzării de blocuri și vile. El a precizat că este mândru de tot ceea ce a realizat pe oriunde a mers, mai ales în domeniul sportului, dar și de faptul că a adus multe beneficii statului. În plus, el de ține bijuterii în valoare de 100.000 euro, dar și numeroase proprietăți.

”Sunt milionar de ani de zile. Eu am făcut blocuri. Eram președinte la Ligă și construiam blocuri. Am vândut 4-5 blocuri, 40 de vile până acum. Eu am muncit de dimineața până noaptea. În afară de asta, 20 de ani am avut un salariu de la Parlament, de la Ligă, dar plăteam taxele la stat…”, a precizat Dumitru Dragomir.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More