Connect with us
Dumitru Mihăilescu, găsit mort în camera de hotel din Poiana Brașov

Sport

Dumitru Mihăilescu, găsit mort în camera de hotel din Poiana Brașov

Doliu în lumea sportului românesc. Fostul campion național la atletism Dumitru Mihăilescu a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Poiana Brașov.

Acesta avea 65 de ani și era expert sportiv în cadrul CS Farul Constanța. Se pare că Mihăilescu se afla în concediu în momentul când a încetat din viață.

”A fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violență pe corp. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Clubul Farul Constanța la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion naţional la atletism.

”În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg și prieten, Dumitru Mihăilescu- Mișu, expert sportiv în cadrul clubului.

După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director și expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare.

Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o așteptai cu nerăbdare.

Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată în comunicatul citat, conform Mediafax.

Fost atlet de performanţă, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director și expert sportiv în cadrul clubului.

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști vor stabili de ce a murit Dumitru Mihăilescu.

Citește și: Ilie Micolov a murit. Una din piesele lui va rămâne în istorie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top