După 8 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Adrian Vrauko
15.05.2020
După 8 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Mihai Nesu arata si se simte din ce in ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat sa apara in calendarul stelistilor.

El a renuntat la scaunul cu rotile, iar imaginea postata pe pagina de Facebook dedicata lui a strans sute de aprecieri.

Pe 10 s-au implinit sapte ani de la accidentarea lui Mihai Nesu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Nesu In urma accidentului suferit in 2011, Mihai Nesu a fost nevoit sa-si schimbe intreaga viata.

A fost parasit de sotie, a facut multe tratamente costisitoare si foarte dureroase, iar apoi si-a pierdut parintii.

Ca un adevarat campion, fostul stelist nu s-a lasat doborat de dramele prin care a trecut si a continuat sa mearga inainte.

Pe pagina de Facebook dedicata lui, intitulata „Uniti pentru Mihai”, a fost postata o fotografie in care fostul international roman apare fara scaun cu rotile.

Mihai Nesu a fost pozat stand pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o sedinta foto pentru calendarul „UEFAantasticii Romania 100”.

Ce s-a întâmplat cu Maria Gherman după divorțul de Mihai Neșu

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. De aproape un an, ea are o relație cu un bărbat și este designer de încălțăminte, transmite România TV.

Maria Gherman și Mihai Neșu au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2012, la 9 luni de zile după ce fotbalistul lui FC Utrecht suferea accidentarea care l-a lăsat imobilizat. Procesul s-a finalizat în anul 2014 și a pus capăt unui mariaj care a durat opt ani.

Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera la doar 28 de ani, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Utrecht, echipă la care era legitimat, şi în urma căruia a rămas paralizat.

Comentarii
  • VASILE spune:

    ce dictatura dobitocilor,la-ti uitat pe dracnea ,serban nicolae,vasilica, carmen codrin si toti hotii din psd?

  • Olga Khan spune:

    Nu inteleg, de ce o plimbati aceasta tema parca femeia era lipita de el pentru o viata intreaga si nu avea dreptul sa divorteze??? Cine era acest stelist defapt … un om oarecare, pamantean ca restul, nu poseda acea femeie ca pe o sclava legat cu lanturi de el. Nici o femeie tanara ca ea n-ar fi stat 2 secunde langa el dupa accidentare si nu exista lege care sa oblige o femeie la robie din asta. Nu era nici SFANTA declarata de biserici, deci care-i critica la adresa ei de n-o lasati in pace ca a plecat in America cu alt barbat??? Altele au divortat pentru mult mai putin si nu odata de diferiti barbati si sint bine, doar cu asta aveti ce aveti. S-a facut bine, Slava Domnului, dar asta nu inseamna nimic deja pentru fosta, si el trebuie sa-si vada de treburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *