Connect with us
După 8 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Sport

După 8 ani, Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile!

Mihai Nesu arata si se simte din ce in ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat sa apara in calendarul stelistilor.

El a renuntat la scaunul cu rotile, iar imaginea postata pe pagina de Facebook dedicata lui a strans sute de aprecieri.

Pe 10 s-au implinit sapte ani de la accidentarea lui Mihai Nesu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Nesu In urma accidentului suferit in 2011, Mihai Nesu a fost nevoit sa-si schimbe intreaga viata.

A fost parasit de sotie, a facut multe tratamente costisitoare si foarte dureroase, iar apoi si-a pierdut parintii.

Ca un adevarat campion, fostul stelist nu s-a lasat doborat de dramele prin care a trecut si a continuat sa mearga inainte.

Pe pagina de Facebook dedicata lui, intitulata „Uniti pentru Mihai”, a fost postata o fotografie in care fostul international roman apare fara scaun cu rotile.

Mihai Nesu a fost pozat stand pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o sedinta foto pentru calendarul „UEFAantasticii Romania 100”.

Ce s-a întâmplat cu Maria Gherman după divorțul de Mihai Neșu

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. De aproape un an, ea are o relație cu un bărbat și este designer de încălțăminte, transmite România TV.

Maria Gherman și Mihai Neșu au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2012, la 9 luni de zile după ce fotbalistul lui FC Utrecht suferea accidentarea care l-a lăsat imobilizat. Procesul s-a finalizat în anul 2014 și a pus capăt unui mariaj care a durat opt ani.

Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera la doar 28 de ani, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Utrecht, echipă la care era legitimat, şi în urma căruia a rămas paralizat.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

5 Comments

5 Comments

  1. Danut

    2020-06-24T05:00:02+03:00 at 5:00

    Mai multa milă și mai putina ura va rog, acea femeie a pornit la drum și a mers și la altar cu Mihai Nesu ( Trădare , lasitate se înțelege).

  2. VASILE

    2020-05-16T10:34:11+03:00 at 10:34

    ce dictatura dobitocilor,la-ti uitat pe dracnea ,serban nicolae,vasilica, carmen codrin si toti hotii din psd?

  3. Olga Khan

    2020-05-16T10:06:00+03:00 at 10:06

    Nu inteleg, de ce o plimbati aceasta tema parca femeia era lipita de el pentru o viata intreaga si nu avea dreptul sa divorteze??? Cine era acest stelist defapt … un om oarecare, pamantean ca restul, nu poseda acea femeie ca pe o sclava legat cu lanturi de el. Nici o femeie tanara ca ea n-ar fi stat 2 secunde langa el dupa accidentare si nu exista lege care sa oblige o femeie la robie din asta. Nu era nici SFANTA declarata de biserici, deci care-i critica la adresa ei de n-o lasati in pace ca a plecat in America cu alt barbat??? Altele au divortat pentru mult mai putin si nu odata de diferiti barbati si sint bine, doar cu asta aveti ce aveti. S-a facut bine, Slava Domnului, dar asta nu inseamna nimic deja pentru fosta, si el trebuie sa-si vada de treburi.

    • DaviD

      2020-06-03T18:08:38+03:00 at 18:08

      „Si la bine,si la rau”.Cu raul doar 9 luni a rezistat

    • Alexandru Marian

      2020-07-17T16:42:26+03:00 at 16:42

      Daca te lasa al tau barbat la greu sa nu plangi, este ceea ce meriți! Asta daca vei avea barbat. Cel mai bine ar fi sa ramai singura toata viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top