Connect with us
Anghel Iordanescu, amenintat cu moartea dupa esecul de la EURO

Știri

Anghel Iordanescu, amenintat cu moartea dupa esecul de la EURO

Esecul de la EURO 2016 s-a lasat cu amenintari cu moartea! Anghel Iordanescu a fost tinta unui microbist dezamagit de rezultatul Romaniei de la Campionatul European de Fotbal.

Un barbat a sunat azi dimineata la 112 si a spus ca il va impusca pe Anghel Iordanescu pentru ca a distrus echipa nationala a Romaniei. Reprezentantii Politiei Capitalei sustin ca apelul a fost facut in jurul orei 9 si 40 de minute si l-au identificat imediat pe barbatul cu intentii periculoase. Barbatul le-a spus celor de la Urgente sa se pregateasca pentru ca vrea sa ii omoare pe Iordanescu si pe un general din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

EURO 2016: Rezumat VIDEO FRANTA ELVETIA scor final 0-0

Euro 2016. Romania – Albania, Scor final 0-1. Video

Barbatul a fost identificat imediat si dus la politie. In aceste momente el este audiat pentru amenintarile facute. Romania a parasit EURO 2016 cu un singur punct, dupa ce s-a clasat pe locul 4 in grupa A. Tricolorii au reusit un egal (1-1) cu Elvetia si doua infrangeri (1-2) cu Franta, respectiv 0-1 cu Albania (meciul de aseara).

Reactiile lui Iordanescu si Burleanu dupa iesirea Romaniei de la Euro:

„Intram in perioada de analiza si cat mai curand posibil vom anunta deciziile in urma acestei analize. Avem nevoie de aceasta perioada de analiz. In mod cert vor exista schimbari. Vom analiza nu numai prezenta la acest turneu final, ci si perioada de calificare si tot ceea ce inseamna viitorul fotbalului romanesc. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta”, a declarat Burleanu la Dolce Sport.

„A fost o performanta ca am fost aici. Am facut tot ce ne-a stat in putinta sa castigam, dar atat am putut. Am inceput bine jocul, 30 de minute am dominat, dar a venit o eroare si am prmit gol”, a fost reactia lui Iordanescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top