Connect with us
Anglia - Islanda este ultimul meci din optimile Euro 2016. Vezi aici scorul live, rezultatul final si rezumatul video al partidei.

Știri

Euro 2016. Anglia – Islanda, Scor final 1-2 Video Rezumat

Anglia Islanda in optimi la Euro 2016

Update, ora 13.49: Islanda e in sferturi dupa cea mai mare surpriza de la Euro 2016. Insularii au eliminat Anglia si au reusit o performanta istorica. Urmatoarea adversara pentru ei este tara gazda, Franta.

Ca o gluma, Anglia paraseste pentru a doua oara Europa in cateva zile, dupa deja celebrul Brexit.

Update, ora 23.38: Inca opt minute din timpul regulamentar si scorul este tot 1-2. Englezii nu au fost capabili in aceasta repriza sa isi creeze ocazii importante.

Update, ora 23.30: Johann Gudmundsson suteaza peste poarta lui Joe Hart.

Update, ora 23.21: Anglia este echipa mai prezenta in joc, avand o posesie superioara, Cu toate acestea, elevii lui Hodgson nu reusesc sa ii dea emotii mari lui Halldorsson. Islanda este aproape de o mare surpriza.

Update, ora 23.05: Repriza secunda a inceput. Sturridge a luat un galben.

Update, ora 22.46. Este pauza si tabela de marcaj arata 1-2. Islanda este la 45 de minute de o performanta istorica, Anglia de o umilinta de proportii! 

Update, ora 22.35 Skulason suteaza, mingea trece pe langa bara stanga.

Update, ora 22.31: Ocazie Anglia! Kane reia din voleu, dar portarul islandez respinge.

Update, ora 22.22: Gol Islanda! 1-2! Kolbeinn Sigthorsson gaseste ceva spatiu in interiorul careului, pentru a ajunge la o pasa venita de la Jon Dadi Bodvarsson si trimite balonul in coltul drept al portii lui Hart!

Update, ora 22.16: Ocazie pentru Anglia! Sutul lui Delle Ali trece peste poarta islandeza!

Update, ora 22.07: Gol Islanda! Nordicii egaleaza la faza urmatoare prin Ragnar Sigurdsson! 1-1. Meci nebun! 

Update, ora 22.06: Gol Anglia! Gol Rooney din penalty in minutul 5. Atacantul lui Manchester a transformat un 11 metri obtinut dupa un fault a la lui Hannes Halldorsson.

Anglia – Islanda este meciul care incheie faza optimilor Campionatului European din Franta. Pe hartie, partida pare foarte dezechilibrata, cu un avantaj clar in favoarea selectionatei britanice. Reprezentativa islandeza a demonstrat, insa, ca e marea surpriza a acestui turneu, dupa egalul cu Portugalia si victoria cu Austria. Anglia, vazuta printre favoritele de la Euro 2016, a terminat in grupa sa in spatele Tarii Galilor, fara a practica un joc exceptional.

Cele doua echipe nationale s-au mai intalnit de doua ori pana acum. Anglia a castigat un meci, al doilea s-a terminat cu rezultat de egalitate.

Lotul Angliei la Euro 2016

Portari: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton

Fundasi: Kyle Walker, Nathaniel Clyne, Gary Cahill, Chris Smalling, John Stones, Danny Rose, Ryan Bertrand

Mijlocasi: James Milner, Raheem Sterling, Adam Lallana, Jordan Henderson, Eric Dier, Jack Wilshere, Ross Barkley, Dele Alli

Atacanti: Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Daniel Sturridge

Slectioner Roy Hodgson.

Lotul Islandei la Euro 2016

Portari: Hannes Halldórsson (Bodø/Glimt), Ögmundur Kristinsson (Hammarby), Ingvar Jónsson (Sandefjord).

Fundasi: Ari Skúlason (OB), Hordur Magnússon (Cesena), Hjörtur Hermannsson (PSV Eindhoven), Ragnar Sigurdsson (Krasnodar), Kári Árnason (Malmö), Sverrir Ingi Ingason (Lokeren), Birkir Sævarsson (Hammarby), Haukur Heidar Hauksson (AIK).

Mijlocasi: Emil Hallfredsson (Udinese), Gylfi Sigurdsson (Swansea), Aron Gunnarsson (Cardiff), Theódór Elmar Bjarnason (AGF), Arnór Ingvi Traustason (Norrköping), Birkir Bjarnason (Basel), Johann Gudmundsson (Charlton), Eidur Gudjohnsen (Molde), Rúnar Már Sigurjónsson (Sundsvall).

Atacanti: Kolbeinn Sigthórsson (Nantes), Alfred Finnbogason (Augsburg), Jón Dadi Bödvarsson (Kaiserslautern).

Selectioneri: Heimir Hallgrímsson si Lars Lagerbäck

Anglia Islanda. Echipe Probabile de start

Anglia: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney – Lallana, Kane, Sterling.

Islanda:
Halldorsson – Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason – Sigthorsson, Bodvarsson

Arbitrul meciului este slovenul Damir Skomina.

Rezumat video Anglia – Islanda

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top