Connect with us
Anglia si Tara Galilor joaca astazi, miercuri, 17 iunie, in Grupa B de la Euro 2016. Vezi aici scorul live, rezultatul final si rezumatul video.

Știri

Euro 2016. Anglia – Tara Galilor, scor final 2-1 VIDEO Rezumat

Anglia Tara Galilor la Euro 2016

Scor final Anglia – Tara Galilor 2-1.

Update, ora 17.49: Gol Anglia! Gol Sturridge! Nationala Albionului inscrie golul decisiv in prelungiri si isi adjudeca cele trei puncte, la finalul unui meci in care nu a impresionat.

Update, ora 17.44: Galezii sunt aproape de un nou rezultat mare la capatul unui meci tipic britanic, cu mingi de angajament si lupte pentru balon. Inca patru minute pana la finalul partidei.

Update, ora 17.32: Ambele echipe au facut modificari: La englezi, a intrat Rashford in locul lui Lallana, la galezi, au intrat Edwards si Williams in locul lui Robson-Kanu si Ledley. Bale a mai avut o sansa de a marca, insa a trimis cu capul pe langa poarta. Inca un sfert de ora din timpul regulamentar.

Update, ora 17.15: Gol Anglia ! Gol Vardy! Faza este una controversata, intrucat galezii au acuzat ofsaid!

Update, ora 17.12: Un inceput de repriza greoi pentru ambele echipe. Nicio faza de atac importanta pana acum.

Update, ora 17.02: Repriza a doua a inceput cu doua schimbari in tabara engleza: Vardy si Sturridge i-au inlocuit pe Kane si pe Sterling.

Update, ora 16.48: Anglia – Tara Galilor, scor 0-1 la pauza. Gareth Bale a marcat la singura ocazie a galezilor. Englezii au jucat slab in aceasta prima repriza.

Update, ora 16.44: Gol Tara Galilor! Gol Bale dupa o lovitura libera executata perfect! 

Update, ora 16.34: Faza controversata in careul galez. Englezii au cerut penalty dupa ce mingea l-a lovit in mana pe Davies. Arbitrul nu a acordat nimic.

Update, ora 16.32: S-au scurs 30 de minute din meci si avem scor alb. Nicio ocazie de consemnat de la ratarea lui Sterling.

Update, ora 16.24: Scorul de la Anglia – Tara Galilor este de 0-0, dupa primele 23 de minute. Nu este un meci foarte spectaculos.

Update, ora 16.17: Meci de angajament pana acum intre cele doua formatii. Galezii se apara bine, atacurile englezilor nu reusesc sa puna in pericol poarta lui Ward.

Update, ora 16.12: Joe Hart scapa mingea dupa un corner, dar niciun galez nu este pe faza.

UPDATE, ora 16.08: Ocazie Anglia! Sterling rateaza incredibil din marginea careului mic, trimitand mingea peste poarta.

Update, ora 16.01: A inceput meciul. Galezii au avut lovitura de start.

Anglia – Tara Galilor este duelul britanic din Grupa B a Euro 2016. Dupa ce au scapat printre degete victoria in ultimele minute cu Rusia, englezii cauta sa obtina o victorie care le-ar asigura in mare masura calificarea in optimi. De cealalta parte, Tara Galilor a demonstrat in partida cu Slovacia ca nu este o victima sigura a acestui Campionat European si ca este capabila sa puna probleme oricarui adversar.

Cele doua selectionate britanice s-au mai intalnit de 19 ori, iar Anglia are 13 victorii. Galezii au castigat doar 3 meciuri, iar trei partide s-au incheiat cu rezultat egal.

Vezi aici rezultatele si clasamentele grupelor de la Euro!

Lotul Tarii Galilor la Euro 2016

Portari: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Daniel Ward (Liverpool). Owain Fon Williams (Inverness).

Fundasi: Chris Gunter (Reading), James Chester (West Brom), Ashley Williams (Swansea), Ben Davies (Tottenham), Neil Taylor (Swansea), James Collins (West Ham), Jazz Richards (Fulham).

Mijlocasi: Joe Allen (Liverpool), Joe Ledley (Crystal Palace), Aaron Ramsey (Arsenal), Andy King (Leicester), David Edwards (Wolverhampton), Jonny Williams (Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham Forest), George Williams (Fulham).

Atacanti: Gareth Bale (Real Madrid), Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley), Simon Church (MK Dons), David Cotterill (Birmingham).

Selectioner: Chris Coleman

Lotul Angliei la Euro 2016

Portari: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton

Fundasi: Kyle Walker, Nathaniel Clyne, Gary Cahill, Chris Smalling, John Stones, Danny Rose, Ryan Bertrand

Mijlocasi: James Milner, Raheem Sterling, Adam Lallana, Jordan Henderson, Eric Dier, Jack Wilshere, Ross Barkley, Dele Alli

Atacanti: Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Daniel Sturridge

Slectioner Roy Hodgson.

Anglia Tara Galilor. Echipe probabile de start!

Anglia: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney – Lallana, Kane, Sterling.

Tara Galilor: Ward – Chester, Williams, Davies – Gunter, Edwards, Allen, Taylor – Williams, Bale, Ramsey.

Meciul Anglia – Tara Galilor este programat miercuri, 16 iunie, de la ora 16.00, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens si va fi condus de arbitrul german Felix Brych. Partida va fi difuzata in direct de DolceSport 1, iar Huff va tine la curent cu scorul live si va va prezenta rezumatul video.

Rezumat Anglia Tara Galilor, scor 2-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top