Connect with us
Euro 2016: Giroud, atacantul Frantei, a recunoscut ce i-a facut lui Tatarusanu

Știri

Euro 2016: Giroud, atacantul Frantei, a recunoscut ce i-a facut lui Tatarusanu

Olivier Giroud, cel care deschis scorul in partida din deschiderea Euro 2016, a dezvaluit ca la faza golului marcat cu o lovitura de cap l-a faultat pe portarul nationalei Romaniei, Ciprian Tatarusanu. Se intampla in minutul 58, cand varful profita de impresionanta lui detenta pentru a se inalta si pentru a fructifica o centrare venita de pe partea dreapta a ofensivei Frantei.

„In nomentul fazei, eu nu vad ca-i ating mana, dar la reluare, vad ca se putea fluiera. Faza nu s-a intamplat in careul mic si pot sa-l ating pe portar. N-am vrut sa fac rau, cum s-a intamplat cand la galbenul luat fiindca am deschis arcada unui jucator roman. E problema pe care o am la dueluri, se intampla sa faultez. E insa imposibil sa sar cu mainile lipite de corp”, a declarat Giroud pentru AFP.

Citeste si: Euro 2016: atacuri xenofobe umilitoare ale francezilor la adresa Romaniei

Euro 2016: Franta, mai buna ca Romania. Statisticile spun totul

Cu toate ca a marcat inca de la debutul al Euro 2016, atacantul lui Arsenal are probleme cu fanii nationalei lui Didier Deschamps, care l-au contestat in mai multe ocazii. „Pentru un atacant, e bine sa inscrie. Este o usurare ca am putut fructifica ocaziile pe care le-am avut. E o mare usurare. Stiam ca sunt asteptat, la fel ca echipa. Golul a venit la momentul potrivit si imi continui seria. E ceva pozitiv. Eu joc mai bine in conditii de ostilitate. Nu vreau sa ma lupt cu barfitorii, dar ma simt bine in acest sistem si am capatat multa incredere in nationala Frantei. Ma simt foarte bine si incerc sa dau tot”, a raspuns Giroud criticilor sai.

Franta a invins nationala Romaniei cu 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Au marcat Olivier Giroud (57) si Dimitri Payet (89) si Bogdan Stancu (65 — penalty). Romania va juca urmatorul meci la data de 15 iunie, cu Elvetia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va intalni Albania, la 19 iunie, la Lyon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top