Connect with us
Irlanda - Suedia se disputa luni, 13 iunie, in Grupa E a Euro 2016. Vezi aici scorul live, rezultatul final si rezumatul video al meciului.

Știri

Euro 2016. Irlanda – Suedia, scor final 1-1. Rezumat VIDEO

Irlanda Suedia la Euro 2016

UPDATE, 20.54: Scor final Irlanda – Suedia 1-1. Autogolul lui Clark aduce un punct pentru echipa scandinava, la capatul unui meci echilibrat, cu ocazii de ambele parti.

Update, ora 20.46: Mai sunt cateva minute pana la finalul meciului, iar suedezii se afla la controlul partidei.

Update, 20.30: Autogol Irlanda! Zlatan Ibrahimovic centreaza in forta iar Clark trimite cu capul in propria poarta. Irlanda – Suedia 1-1 din minutul 71

 

Update, ora 20.17: Ibrahimovici iese la rampa pentru prima oara in acest meci si incearca o executie rafinata din interiorul careului. Mingea trece pe langa poarta.

Update, ora 20.06: OCAZIE SUEDIA! Forssberg trimite pe langa poarta din interiorul careului. S-a incins meciul!

Update, ora 20.05: GOL IRLANDA! Hoolahan deschide scorul cu un sut fara preluare la coltul lung. Minutul 47, Irlanda – Suedia, 1-0!

Update, ora 20.04: Incepe repriza a doua cu un sut puternic al lui Hendrick, prins in doi timpi de Isaksson.

Update, ora 19.47. Pauza intre Irlanda si Suedia, iar scorul ramane egal, 0-0, la capatul unei prime reprize in care echipa lui Martin O`Neil a avut o bara. De cealalta parte, suedezii nu au reusit sa ii dea emotii portarului Randolph. 

UPDATE, ora 19.34: OCAZIE IRLANDA. Hendrick trage tare de la distanta, mingea loveste bara transversala (minutul 30)

Update, ora, 19.30: Sut puternic de la 20 de metri al lui Brady, iar mingea musca plasa de sus a portii suedeze. Inca o sansa pentru Irlanda!

Update, ora 19.27: A trecut mai bine de jumatate din prima repriza. Meciul nu este unul spectaculos. Suedezii asteapta mult de la Ibrahimovici, dar acesta nu a pus mari probleme defensivei irlandeze.

Update, ora 19.15: Un sfert de ora s-a scurs din meci. Irlanda a mai avut o sansa de gol, insa O`Shea nu a putut sa impinga in poarta o minge centrata din corner.

UPDATE, ora 19.10: Isaksson respins sutul periculos al lui Hendrick. O prima ocazie importanta a meciului!

UPDATE, ora 19.00. A inceput meciul, lovitura de start apartinand suedezilor.

Update, ora 18.41: Un colet suspect a fost descoperit pe Stade de France din Paris, cu mai putin de doua ore inainte de inceperea meciului. L`Equipe scrie ca a fost vorba de o alarma falsa

UPDATE, ora 18.40: Avem echipele oficiale de start!

echipe suedia irlanda

Irlanda – Suedia este un meci fara o favorita certa, insa cu un plus in favoarea scandinavilor care il vor avea pe Zlatan Ibrahimovici pe teren. Irlandezii nu au excelat in perioada de pregatiri, insa raman o echipa artagoasa, care poate pune probleme oricarui adversar.

Statistica este de partea suedezilor, care au obtinut 4 victorii  in 9 meciuri impotriva adversarilor din aceasta seara, in timp ce Irlanda a iesit victorioasa in doar doua partide.

La casele de pariuri, Suedia are o cota de 2.30 la victorie, un rezultat de egalitate este cotat cu 3.00, in timp ce victoria Irlandei are o cota de 3.35.

Afla aici rezultatele si programul de la CE 2016!

Lotul Irlandei la Euro 2016 

Portari: Shay Given (Stoke City), Darren Randolph (West Ham United), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

Fundasi: Seamus Coleman (Everton), Cyrus Christie (Derby), Ciaran Clark (Aston Villa), Richard Keogh (Derby), John O’Shea (Sunderland), Shane Duffy (Blackburn), Stephen Ward (Burnley)

Mijlocasi: Aiden McGeady (Sheffield Wednesday), James McClean (West Bromwich Albion), Glenn Whelan (Stoke City), James McCarthy (Everton), Jeff Hendrick (Derby County), David Meyler (Hull City), Stephen Quinn (Reading), Wes Hoolahan (Norwich), Robbie Brady (Norwich), Jonathan Walters (Stoke)

Atacanti: Robbie Keane (Los Angeles Galaxy), Shane Long (Southampton), Daryl Murphy (Ipswich Town)

Antrenor: Martin O’Neil.

Lotul Suediei la Euro 2016

Portari: Andreas Isaksson (Kasimpasa), Robin Olsen (FC Copenhaga), Patrik Carlgren (AIK)

Fundasi: Ludwig Augustinsson (FC Copenhaga), Mikael Lustig (Celtic), Andreas Granqvist (Krasnodar), Erik Johansson (FC Copenhaga), Victor Nilsson Lindelof (Benfica), Martin Olsson (Norwich City), Pontus Jansson (Torino)

Mijlocasi: Jimmy Durmaz (Olympiakos), Albin Ekdal (Hamburg), Emil Forsberg (RB Leipzig), Oscar Hiljemark (Palermo), Kim Kallstrom (Grasshopper), Sebastian Larsson (Sunderland), Oscar Lewicki (Malmo), Pontus Wernbloom (CSKA Moscova), Erkan Zengin (Trabzonspor)

Atacanti: Marcus Berg (Panathinaikos), John Guidetti (Celta Vigo), Emir Kujovic (Norrkoping), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain)

Antrenor: Erik Hamren.

Irlanda Suedia. Echipe probabile de start!

Irlanda: Given – O’Shea, Coleman, Keogh, Ward – McGeady, Hendrick, McCarthy, Brady, Hoolahan – Walters.

Suedia: Isaksson – Lustig, Lindelof, Granqvist, Olsson – Larsson, Kallström, Ekdal, Forsberg – Ibrahimovic, Berg.

Rezumat video Irlanda Suedia, de la Euro 2016

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top