Connect with us
Euro 2016: maghiarii pregatesc atacuri murdare pentru suporterii romani

Știri

Euro 2016: maghiarii pregatesc atacuri murdare pentru suporterii romani

Violentele ameninta din nou buna desfasurare a Campionatului European din Franta. De data aceasta, cei care vor sa detina prim-planul cu apucaturile huliganice, sunt suporterii nationalei Ungariei. Conform gsp.ro, ultrasii maghiari se vor deplasa la Lyon, oras in care Romania va intalni Albania, duminica, de la ora 22:00. Planul acestora este de a surprinde grupurile de fani romani si de a genera violente. Astfel, pana la ora cand Ungaria va intalni Portugalia, tot la Lyon, suporterii ungurilor si-au propus sa creeze haos, asa cum au facut fanii rusi si englezi la Marsilia, in urma cu doar cateva zile.

Ultimele informatii arata ca reprezentativa Romaniei va fi sustinuta la Lyon de cel putin 5.000 de suporteri. Sursele GSP arata ca fanii maghiari pregatesc o ambuscada impotriva romanilor si se pare ca si ultrasii polonezi ar urma sa joace un rol in violentele care se prefigureaza. Fanii maghiarilor vor sosi la Lyon pentru ultimul joc al nationalei lor in faza grupelor, cel impotriva Portugaliei, de la data de 22 iunie.

Citeste si: Euro 2016. Romania – Albania, Scor, Live Text si Video

Cele mai HOT iubite si sotii ale fotbalistilor de la EURO 2016

In acelasi timp, ultrasii polonezi vin de la Paris si se deplaseaza la Marsilia, pentru jocul cu Ucraina, de la data de 21 iunie. Se crede ca fanii ungurilor si cei ai polonezilor s-ar putea uni pentru o zi, cu scopul de a crea front comun impotriva romanilor.

Ramane de vazut cum vor gestiona autoritatile franceze aceasta situatie extrem de incordata si care poate pune in pericol vietile multor suporteri romani. Asa cum reiese din primele informatii, se pare ca fortele de securitate din Lyon ar fi aflat despre planurile murdare ale ungurilor si ale polonezilor si vor suplimenta efectivele speciale tocmai pentru ca strazile sa fie sigure pentru toti cei prezenti.

Nu ar fi prima oara cand suporterii maghiarilor si cei ai romanilor se ciocnesc. In luna septembrie a anului 2013, la meciul direct din preliminariile CM 2014, scor 3-0 pentru Tricolori la Bucuresti, fanii ungurilor au creat numeroase probleme si s-au batut cu jandarmii in Centrul Vechi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top