Connect with us
Euro 2016: Razvan Burleanu a vorbit despre numele noului selectioner

Știri

Euro 2016: Razvan Burleanu a vorbit despre numele noului selectioner

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a vorbit luni despre momentul in care va anunta noul selectioner al echipei nationale. Astfel, suporterii Tricolorilor vor afla pana la finalul Euro 2016 (n.r.- 10 iulie) cine ii va lua locul lui Anghel Iordanescu, cel care a stat pe banca la turneul final din Franta. „Numele noului selectioner va fi anuntat pana la finalul Euro 2016. Vreau sa ii multumesc lui Anghel Iordanescu pentru ca a preluat echipa si ne-a dus la acest EURO. Dorim sa il pastram pe Anghel Iordanescu in federatia de fotbal. El este acum in concediu, eu nu, vom vedea mai tarziu pe ce post”, a declarat Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.

Seful FRF a fost intrebat daca s-a stabilit o lista scurta cu numele viitorilor tehnicieni capabili sa preia nationala Romaniei in campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, din 2018. „Suntem deschisi oricarei formule, un antrenor strain, ori un antrenor roman. Am discutat cu Cosmin Olaroiu, dar el este inca sub contract cu clubul la care este acum (n.r. – Al Ahli Dubai)”, a transmis Burleanu.

Citeste si: Anghel Iordanescu, amenintat cu moartea dupa esecul de la EURO

UPDATE Reactii dupa esecul de la EURO 2016. Ce spun Anghel Iordanescu si Burleanu

In ceea ce priveste varianta ca prima reprezentativa a Romaniei sa fie antrenata de un tehnician care in paralele sa antreneze si echipa de club, seful FRF a precizat: „A fost o singura varianta in discutie, cu Mircea Lucescu. Asta pe vremea cand antrena la Sahtior. in sensul de a pregati si formatia din Ucraina, iar la final de contract sa preia nationala si sa ramana la noi full-time.”

Intrebat daca lista posibililor viitori selectioneri ai Romaneii, exista si nume de antrenori straini inca prezenti la EURO, presedintele FRF a raspuns „Da”. In aceasta situatie nu este vorba totusi despre selectionerul Ungariei, care se pare ca nu intruneste criteriile impuse de conducerea FRF, adica „10 ani de experienta” , „trofee” si „atitudine”, pentr ca „viitoarele preliminarii nu vor fi usoare, cu Polonia si Danemarca in grupa”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top