Connect with us
Romania - Albania, la Euro 2016. Live Text, scor, rezultat final si video. Urmareste aici meciul de duminica, 19 iunie, de la Campionatul European.

Știri

Euro 2016. Romania – Albania, Scor final 0-1. Video

Romania Albania la Euro 2016.

Vezi aici rezumatul video si cronica partidei.

Update, ora 23.50: Romania – Albania, rezultat final 0-1. Echipa noastra paraseste Euro 2016 dupa un meci catastrofal.

Update, ora 23.44: Suntem in minutul 88, iar drumul Romaniei la Euro 2016 pare sa se fi incheiat. „Tricolorii”au jucat execrabil astazi.

Update, ora 23.39: Stanciu aluneca in momentul sutului. Este greu de crezut ca Romania mai poate intoarce scorul la modul in care echipa noastra joaca,

 

 

Update, ora 23.30: Au trecut 70 de minute, nimic notabil pana acum. Albania isi apara rezultatul, Romania pare incapbaila sa puna probleme portii lui Berisha.

Update, ora 23.25: A iesit Adi Popa, a intrat Andone.

Update, ora 23.22: S-au scurs 65 de minute din meci. Din pacate, Romania joaca slab. Scorul este in continuare 0-1.

Update, ora 23.13: A iesit Alibec, accidentat, a intrat Torje. La albanezi, a iesit Sadiku, a intrat Balaj

alibec

Update, ora 23.08: Inceput de repriza timid pentru „tricolori”, Albania este echipa mai prezenta in joc.

Update, ora 23.03: A inceput repriza a doua. Lucian Sanmartean l-a inlocuit pe Prepelita.

Update, ora 22.47: Romania – Albania, scor 0-1 la pauza. Tricolorii au inceput bine mecil, insa au cedat initiativa. La acest rezultat, nationala noastra este eliminata de la Euro 2016. Speram intr-un joc mai bun in repriza secunda.

Update, ora 22.43: Gol Albania. Gol Sadiku , dupa o eroare majora a lui Tatarusanu si a defensivei noastre. Albania conduce.

Update, ora 22.40: Lovitura de colt pentru Romania, Alibec incearca o reluare spectaculoasa, dar fara rezultat.

Update, ora 22.35: Tatarusanu respinge sutul lui Memushaj!

Update, ora 22.30: Romania – Albania, scor 0-0, dupa prima jumatate de ora. Meci echilibrat pana acum.

Update, ora 22.23: Ocazie Albania! Lenjani trimite peste poarta din 8 metri. Avem noroc la aceasta faza!

Update, ora 22.20: 20 de minute s-au scurs. Scorul este 0-0 in ambele partide din grupa A.

Update, ora 22.13: Pana acum, „tricolorii”sunt echipa cu initiativa. Scorul ramane 0-0. Alibec a incercat o executie spectaculoasa de la 25 de metri, mingea s-a dus pe langa poarta.

Update, ora 22.08: Ocazie Romania! Berisha boxeaza sutul lui Stancu!

Update, ora 22.06: Albanezul Basha ia cartonas galben dupa un fault asupra lui Hoban!

Update, ora 22.04: Hoban suteaza, Berisha prinde in doi timpi.

Update, ora 22.03: Stanciu suteaza peste poarta albanezilor.

Update, ora 22.00: A inceput meciul. Romania a avut lovitura de start!

Update, ora 21.57: Imnul Romaniei a rasunat pe stadionul din Lyon! HAI ROMANIA!

Update, ora 21.54: In tribune sunt in jur de 10.000 de romani si 20.000 de albanezi.

Update, ora 21.48: Fostul international francez David Trezeguet a facut predictiile pentru cele doua meciuri. El a mizat pe victoria Romaniei cu scorul de 1-0 si pe victoria Frantei cu 2-0.

Update, ora 21.38: Pe langa meciul Romaniei, la aceeasi ora se disputa si cealalta partida din Grupa A, Franta – Elvetia. Puteti urmari desfasurarea partidei AICI!

Update, ora 21.20: OFICIAL! Echipa de start a Romaniei in meciul cu Albania!

echipa de start romania

Albanezii vor trimite in teren urmatorul 11: Berisha, Agolli, Hysaj, Mavraj, Ajeti, Abrashi, Lenjani, Lila, Memushaj, Basha, Sadiku

Update, ora 20.31: Ploua la Lyon, cu mai putin de doua ore inainte de inceperea meciului. Ramane de vazut pe cine va avantaja gazonul ud.

Update, ora 19.51: Inainte de meci, suporterii celor doua echipe au fraternizat. Pana acum, nu s-au inregistrat incidente.

romania albania

Update, ora 19.38: Doamna Maria Cornea va implini in curand 90 de ani, insa a venit sa sustina Romania in meciul cu Albania!

Update, ora 17.22: Potrivit informatiilor aparute in publicatiile sportive, selectionerul a operat schimbari 11-le de start. Iata cum ar putea arata echipa Romaniei in aceasta seara.

Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Grigore, Matel – Prepelita, Hoban – Adi Popa, Stanciu, Stancu – Alibec

Update, ora 17.01: Inainte de meci, jucatorii antrenati de Iordanescu au iesit la plimbare.

romania echipa

foto: Twitter. Echipa Nationala

Update, ora 17.00: Din pacate, o veste proasta pentru Romania. Se pare ca Pintilii nu va fi recuperat 100% pana la inceperea partidei cu Albania. Locul sau va fi luat de Prepelita, care va face cuplul de mijlocasi la inchidere cu Hoban.

Update, ora 15.18: Fanii Albaniei incep sa se deplaseze spre stadion!

Update, ora 15.00: Este alerta la Lyon dupa ce au aparut zvonuri conform carora huliganii maghiari s-ar pregati sa atace suporterii romani! Citeste aici mai multe!

Romania – Albania este meciul decisiv pentru selectionata noastra. Victoria este singura optiune pentru „tricolori”, care au nevoie de trei puncte pentru a nu parasi competitia. Un rezultat de egalitate ne lasa doar cu sanse matematice de a ajunge in optimile Euro 2016, in timp ce o infrangere ne condamna la eliminare.

Romania a avut un parcurs oscilant pana acum la CE 2016. Daca in meciul cu Franta echipa lui Anghel Iordanescu s-a luptat de la egal la egal cu „cocosii galici”, fiind invinsa in urma unui gol de generic al lui Payet, in partida cu Elvetia, lucrurile au stat diferit. „Tricolorii” au parut o echipa tematoare, care s-a multumit sa apere golul lui Stancu din penalty. In repriza a doua, jucatorii nostri au dat semne mari de oboseala. Putem spune ca am obtinut un punct norocos contra selectionatei din „Tara Cantoanelor„.

De cealalta parte, Albania nu a acumulat niciun punct in cele doua partide. Echipa antrenata de italianul Gianni de Biasi a demonstrat insa ca nu este usor de batut. Cu Franta, a pierdut in minutele de prelungire. Cu Elvetia, diferenta a fost facuta de un gol inscris in primele minute.

Pe hartie, Romania este clar favorita, statistica fiind net superioara baietilor nostri. Avem 11 victorii din 14 meciuri disputate cu Albania, care a reusit sa ne bata doar de doua ori, in timp ce trei meciuri s-au terminat cu scor egal. In ceea ce priveste golaverajul, „tricolorii” au marcat 41 de goluri si au primit doar 9.

Romania a obtinut unele dintre cele mai clare victorii din istorie contra Albaniei. Aici amintim meciul din preliminariile CE 2008, incheiat cu scorul de 6-1, partida din preliminariile Euro 1988 (scor 5-1) si un amical disputat in anii `50, in care selectionata noastra a invins cu 6-0.

In ultimele trei intalniri, insa, bilantul este unul echilibrat. In 2014, romanii se impuneau in fata albanezilor cu 1-0, intr-o partida amicala, in timp ce in preliminariile CE 2012, cele doua echipe terminau la egalitate in ambele meciuri disputate (1-1).

„Avem o situatie mai delicata. Ma refer la trei dintre jucatorii nostri (Rat, Pintilii si Steliano Filip -n.r). Mi-e greu sa va dau un verdict in acest moment. Cu siguranta nu vor avea un program comun nici la antrenamentul de sambata seara, deci va trebui sa va mai asteptam o noapte, iar duminica vom lua decizia finala. Nu iau in calcul aceasta varianta. Avem alte planuri si un obiectiv clar: o victorie cu Albania. Baietii nostri trebuie sa inteleaga ca este sansa unei generatii. Fotbalul romanesc are nevoie de aceasta performanta”, a spus Iordanescu, inainte de meci.

„Putem sa batem Romania si sa ne calificam in optimile de finala. Chiar daca pana acum nu am reusit sa marcam, sunt sigur ca o vom face in meciul cu Romania si vom obtine punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Cred ca suntem o echipa organizata si care joaca un fotbal bun”, spunea selectionerul Albaniei, dupa esecul cu Franta.

Lotul Romaniei la Euro 2016

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundasi: Vlad Chiriches (SSC Napoli), Steliano Filip (Dinamo Bucuresti), Cristian Sapunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb), Valerica Gaman (Astra Giurgiu), Dragos Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moti (Ludogorets Razgrad), Razvan Rat (Rayo Vallecano)

Mijlocasi: Lucian Sanmartean (Al Ittihad), Mihai Pintilii (FC Steaua Bucuresti), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Andrei Prepelita (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Alexandru Chipciu (FC Steaua Bucuresti), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucuresti), Gabriel Torje (Osmanlispor)

Atacanti: Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra Giurgiu), Claudiu Keseru (Ludogoret Razgrad), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)

Selectioner: Anghel Iordanescu.

Lotul Albaniei la Euro 2016

Portari: Etrit Berisha (Lazio), Alban Hoxha (Partizani), Orges Shehi (Skenderbeu)

Fundasi: Arlind Ajeti (Frosinone), Naser Aliji (Basel), Berat Gjimshiti (Atalanta), Mergim Mavraj (FC Koln), Amir Rrahmani (Split), Lorik Cana (Nantes), Elseid Hysaj (Napoli), Ansi Agolli (Karabag), Frederik Veseli (Lugano)

Mijlocasi: Ledian Memushaj (Pescara), Ergys Kace (Paok), Andi Lila (Giannina), Migjen Basha (Como), Odise Roshi (Rijeka), Burim Kukeli (Zurich), Ermir Lenjani (Nantes), Herolind Shala (Slovan Liberec), Taulant Xhaka (Basel), Amir Abrashi (Freiburg)

Atacanti: Bekim Balaj (Rijeka), Sokol Cikalleshi (Medipol Basaksehir), Armando Sadiku (Vaduz), Milot Rashica (Vitesse), Shkelzen Gashi (Colorado Rapids).

Selectioner: Gianni de Biasi

Romania Albania. Echipe de start probabile!

Romania: Sapunaru, Chiriches, Dr. Grigore, Rat – Pintilii, Hoban – Adi Popa, Stanciu, Bogdan Stancu – Alibec.

Albania: Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Lila, Xhaka, Kaçe, Abrashi, Lenjani – Sadiku.

Meciul va fi condus de arbitrul Pavel Kralovec (Cehia), ajutat de asistentii Roman Slysko (Slovacia) si Tomas Mokrusch (Cehia). Arbitrii aditionali vor fi Petr Ardeleanu si Michal Patak, ambii din Cehia.

Romania – Albania, LIVE TEXT, LIVE SCORE si VIDEO

Meciul Romania – Albania de la Euro 2016 se disputa duminica, 19 iunie, de la ora 22.00 pe stadionul Stade des Lumieres din Lyon. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV. Huff.ro va transmite scorul live, cele mai importante faze video, in timp real, si va va prezenta rezumatul video la finalul partidei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top