Connect with us
EURO 2016: Romania depasita de Elvetia inclusiv la un capitol unde dominam

Știri

EURO 2016: Romania depasita de Elvetia inclusiv la un capitol unde dominam

Romania a terminat la egalitate cu Elvetia, scor 1-1, in cea de-a doua partida de la Euro 2016, in care adversarii i-au dominat pe Tricolori la toate capitolele. Inclusiv la kilometri alergati, jucatorii antrenati de Anghel Iordanescu au fost depasiti clar de elvetieni, care au fost mai siguri pe mijloacele lor de exprimare. Adversarii au profitat si de gandirea tactica defensiva a selectionerului Romaniei si la final, puteau obtine victoria, daca erau mai atenti la finalizare.

Miercuri seara, pe Parc des Princes, nu a fost una dintre cele mai bune seri ale nationalei Romaniei, care nu a mai avut consistenta din partida cu Franta, din deschiderea Euro 2016. Elvetia a fost echipa mai ofensiva, dovada fiind cele 19 suturi la poarta, fata de 14 ale Romaniei. In ceea ce priveste raportul mingilor trimise pe spatiul portii, elvetienii au condus cu 6-4. Elanul ofensiv al elvetienilor s-a vazut si pozitiile afara din joc: ei au fost surprinsi de cinci ori in ofsaid, iar Romania o singura data.

Citeste si: EURO 2016: REZUMAT VIDEO ROMANIA ELVETIA, scor final 1-1

Euro 2016: Franta – Albania, Scor final 2-0

Depasiti la capitolul fizic, romanii au faultat de 24 de ori, in timp ce elvetienii de doar 11 ori. Reprezentativa tarii Cantoanelor a avut 61% posesia, iar Romania doar 39%. De asemenea, elvetienii au fost mai calmi si mai tehnici decat romanii, cu 457 de pase reusite din 530 de incercari, fata de 181 din 246 tentative ale Romaniei.

Daca in alte meciuri, Romania termina cu numarul de kilometri peste cel al adversarilor, de data aceasta s-a simtit o stare de oboseala, mai ales din minutul 70 al partidei. Astfel, elevii lui Iordanescu au acoperit o distanta de 103.110 metri, iar Elvetia 108.098 metri.

La Euro 2016, Romania a fost invinsa de Franta, scor 1-2 si a remizat cu Elvetia, astfel ca in ultimul meci al Grupei A, programat la 19 iunie, trebuie sa castige cat mai clar meciul cu Albania, pentru a avea sanse la calificare, inclusiv de de pe locul al treilea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top