Connect with us
Euro 2016, Romania - Elvetia

Știri

Euro 2016: Romania – Elvetia, echipe probabile si declaratii

A inceput numaratoarea inversa pana la inceputul meciului Romania – Elvetia, al doilea pentru Tricolori la Euro 2016. Increderea si totodata precautia domina in randul jucatorilor pregatiti de selectionerul Anghel Iordanescu.

Echipa probabila a Romaniei: Ciprian Tatarusanu — Cristian Sapunaru, Vlad Chiriches (n.r. – capitan), Dragos Grigore, Razvan Rat — Ovidiu Hoban, Mihai Pintilii — Gabriel Torje, Bogdan Stancu sau Nicolae Stanciu), Alexandru Chipciu sau Bogdan Stancu — Claudiu Keseru sau Denis Alibec.

Echipa probabila a Elvetiei: Yann Sommer — Stephan Lichtsteiner (n.r. – capitan), Fabian Schaer, Johan Djourou, Ricardo Rodriguez — Valon Behrami, Granit Xhaka — Xherdan Shaqiri, Blerim Dzemaili, Admir Mehmedi — Haris Seferovic.

„A fost o mica frustrare, pentru ca am facut un meci bun cu Franta. Am jucat cu o candidata la titlul european. Elvetia este o echipa foarte buna, dar speram sa castigam si sa ne apropiem de calificare. Fiecare meci e diferit, sunt trei adversare in grupa, fiecare e valoroasa si are stilul sau. Elvetia a aratat ca e o echipa buna si are deja trei puncte. Elvetia are un stil ofensiv, antrenorul prefera un joc de posesie prelungita, iar echipa gestioneaza foarte bine momentele de joc'”, a spus fundasul Sapunaru la conferinta de presa organizata inaintea meciului cu Elvetia, transmis de PRO TV, miercuri, la ora 19:00.

Citeste si: Romania – Elvetia la Euro 2016. Cine arbitreaza meciul

Euro 2016: englezii s-au batut cu rusii si pe stadion I VIDEO cu scandalul

Si mijlocasul Alexandru Chipciu s-a referit la partida care se va juca pe stadionul Parc des Princes, din Paris: „Franta are jucatori mai buni ca Elvetia, dar va fi un meci la fel de greu. Suntem optimisti, pentru ca am facut un joc foarte bun cu Franta. Doar nesansa a facut sa pierdem, dupa ocaziile avute. Sper sa castigam cu Elvetia si sa ne calificam. Avem o echipa buna si cred ca va fi un meci echilibrat, cum au fost toate la EURO 2016. Romania a demonstrat cu Franta ca e o echipa foarte buna si poate lumea a ajuns sa ne vada favoriti. Ne-a parut rau ca am luat bataie in meciul cu Franta, deoarece nu meritam. Ne-am face rau sa ne gandim la trecut. Elvetia este viitorul adversar si speram sa castigam”

Citeste si celelalte declaratii pe pagina urmatoare:

Selectionerul Anghel Iordanescu crede ca atat Romania, cat si Elvetia, pot castiga meciul de miercuri: „Trebuie sa fim realisti, este un meci pe care ambele echipe il pot castiga. Din cei 23 de jucatori din lotul Elvetiei, 18 joaca in campionate puternice, in Germania, Anglia, Franta, Italia. Este o echipa cu mare experienta, iar din 2004 a participat la toate turneele finale majore si sunt convins ca va fi un meci dificil.

Avem viitorul in fata, totul depinde de nationala si sper ca baietii sa repete jocul bun cu Franta, pentru ca obiectivul FRF este iesirea din grupe. Am revazut meciul cu Franta de trei ori, noaptea tarziu, dimineata si a doua zi la pranz.

Citeste si: Euro 2016: ce cred Stancu, Stanciu si Sapunaru despre esecul cu Franta

Euro 2016: Franta, mai buna ca Romania. Statisticile spun totul

Un antrenor gaseste mereu ce sa-si reproseze, dar asta va ramane pentru mine. Trebuie sa fim concentrati, pentru ca ne asteapta un meci cu o echipa valoroasa, va fi un meci extrem de dificil.”

Nationala pregatita de Vladimir Petkovic a invins Albania cu 1-0, in primul meci din Grupa A, iar Romania a pierdut in fata Frantei, scor 1-2. La ultima confruntare directa, in meciul amical de la Lucerna, din 2012, Romania a invins Elvetia cu 1-0, la Lucerna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top