Connect with us
Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

Știri

Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

Printre evidentiatii celui care a devenit campion mondial cu Franta, in 1998, se numara jucatori de la Steaua, Astra Giurgiu si din strainatate: „Stanciu, Stancu si Popa sunt jucatori de calitate, vad ce pot face cu balonul. La fel si Alibec sau Torje. Ei nu stau in aparare, pun probleme in atac cand au balonul. Stanciu avea doar cinci selectii, deci are loc de progres pentru Romania. Cred ca si ceilalti adversari vor simti nivelul Romaniei”, a precizat Deschamps.

Un moment-cheie al partidei s-a consumat in minutul 4, cand portarul Lloris a respins miraculos reluarea lui Bogdan Stancu. „A fost decisiv in minutul 4, a facut posibil sa ramanem la 0-0. Ne-a permis sa nu incasam gol in primele 20 de minute, foarte dificile pentru noi”, a observat selectionerul Frantei, care s-a referit si la faza in care Romania a primit penalty si la care Evra l-a faultat pe Stanciu.

Citeste si: Franta – Romania, scor 2-1 la Euro 2016. Rezumat Video

Euro 2016: nationala Romaniei ironizata de o vedeta a muzicii internationale

„Evra, cel mai experimentat, a comis eroarea la penalty. A facut o eroare simpla, ca oricare altul. A fost performant in aparare, dar uneori trebuie sa fie precaut. Au fost multe contacte, iar el doreste sa joace cat mai bine pe partea sa, iar presiunea, constienta sau nu, te poate impinge sa faci greseli”, a spus tehnicianul.

Franta a invins nationala Romaniei cu 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Au marcat Olivier Giroud (57) si Dimitri Payet (89) si Bogdan Stancu (65 — penalty). Romania va juca urmatorul meci la data de 15 iunie, cu Elvetia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va intalni Albania, la 19 iunie, la Lyon.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top