Connect with us

Știri

Romania – Albania, scor 0-1. Rezumat VIDEO

Rezumat video Romania Albania.

Romania – Albania a fost unul dintre cele mai proaste meciuri facute de tricolori in ultimii ani. Lipsiti de ambitie, haotici si fara idei, jucatorii antrenati de Anghel Iordanescu au evoluat lamentabil in fata unei reprezentative aflate la prima prezenta la un Campionat European.

Daca in 2007 faceam instructie cu Albania, invingand cu 6-1, in meciul din 19 iunie 2016, albanezii ne-au demonstrat ce inseamna o echipa cu atitudine. Jucatorii pregatiti de Gianni de Biasi au fost net superiori jucatorilor romani, reusind sa castige la finalul unui meci in care „tricolorii”au facut figuratie pe teren.

Ultimul meci sustinut de Romania la CE 2016 consemneaza un moment de umilinta maxima. Albania nu mai reusise sa ne invinga de aproape 70 de ani. A reusit astazi, la finalul unui meci pe care orice suporter roman ar dori sa si-l stearga din memorie.

Albania a reusit sa dea lovitura la finalul primei reprize. Sadiku, atacantul echipei Vaduz din Lichtenstein, a marcat singurul gol al partidei, dupa ce a profitat de o eroare de amator a lui Tatarusanu. Jucatorii echipei Romaniei au fost incapabili sa puna in mare pericol poarta selectionatei de la malul Marii Adriatice, demonstrand, din pacate, ca nu avem ce cauta la acest Campionat European.

Plecam acasa de pe ultimul loc din Grupa A, dupa un prim meci cu Franta, in care am sperat ca putem ajunge in optimi. Parasim Euro 2016 cu capul plecat, intrebandu-ne oare cum am ajuns pe locul 22 in clasamentul FIFA al celor mai bune echipe nationale. La cum am jucat astazi, nu meritam sa fim in primele 100. La cum am jucat in aceasta seara, ne intrebam oare ce sanse avem in preliminariile CM 2018. Avem nevoie de o schimbare, avem nevoie de o gura de oxigen, altfel riscam sa ajungem in anomimatul fotbalului.

Rezumat Romania Albania, scor 0-1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top