Connect with us

Sport

EUROPA LEAGUE – Steaua – Villareal SCOR 1-1

Startul slab al vicecampioanei României în Grupa L din Europa League, înfrângerea cu 2-0 contra lui Osmanlispor, obligă azi la  obţinerea unui rezultat bun  contra favoritei grupei. Steaua primeşte pe Naţional Arena, de la ora 20:00, vizita spaniolilor de la Villarreal, echipă care are un start foarte bun în Primera Division, acolo unde ocupă locul 4 la doar două puncte în spatele liderului Real Madrid.

EUROPA LEAGUE Steaua – Villareal  SCOR 1-1 LIVE

UPDATE 22:29 – As Roma Astra sunt acum LIVE, scorul a fost schimbat

UPDATE 21:50: Final de meci pe Național Arena, Steaua a făcut un meci bun, a pus presiune la poarta adversă și a reușit să păstreze scorul, astfel că încă speră la o calificare.

UPDATE 21:49: Lovitură liberă pentru Villareal, în minutul 93, Arena Națională este în picioare! Mingea este respinsă de Niță, final dramatic de meci!

UPDATE 21:46: Lovitură liberă pentru Steaua în minutul 90, mingea este respinsă în corner, faza este apoi continuată însă nu este finalizată cu gol.

UPDATE 21:45: Schimbare Steaua, iese Amorim, intră Popescu.

UPDATE 21:38: A treia și ultima schimbare la Villareal, iese Borre și intră Bakambu, în minutul 82.

UPDATE 21:34: A doua schimbare la Steaua, iese Golubovic și intră Tănase.

UPDATE 21:31: Schimbare Steaua, iese Adi Popa, intră Jakolis

UPDATE 21:30: Cartonaș galben pentru Rukavina, două cartonașe galbene pentru Villareal până în minutul 74.

UPDATE 21:29: A doua schimbare la Villareal, iese Cheryshev și intră Soriano.

UPDATE 21:19: Schimbare Villareal, iese Pato și intră Castilejo

UPDATE 21:11: Cartonaș galben pentru Borre.

UPDATE 21:09: Foarte bun început de repriză pentru Steaua, multe construcții la poarta Villarealului.

UPDATE 21:07: Henț la Villareal, Arena Națională este în flăcări! Arbitrul nu acordă penalty!

UPDATE 21:04: Ocazie mare pentru Steaua în minutul 47, mingea a ricoșat în bară.

UPDATE 21:02: A reînceput meciul, după o primă repriză modestă, cu toții ne dorim o victorie a Stelei, mai ales că Zurich a deschis scorul în meciul cu Osmanlispor, iar golul elveţienilor o trimite pe Steaua pe ultimul loc în grupă.

UPDATE 20:46: Pauză pe Arena Națională. Scor la pauză Steaua – Villareal 1-1.

UPDATE 20:45: Lovitură liberă pentru Steaua, Boldrin trimite mingea în brațele portarului.

UPDATE 20:21: GOL Steaua! De Amorim obţine un corner, Boldrin execută rapid și Muniru, care egalează la 10 minute de la golul lui Borre.

UPDATE 20:11: GOL Villareal! Spaniolii dau lovitura încă din minutul 10. Bruno Soriano pasează pe culoar, Borre îi ia faţa foarte uşor lui Toşca, fundaşul central judecă greşit faza, iar atacantul lui Villarreal îl dă uşpr la o parte şi înscrie cu o finalizare printre picioarele lui Niţă.

Echipele de start:

  • Steaua: Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Adi Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic
  • Villarreal: Andrés – Rukavina, Musacchio, Bonera, J. Ángel – N ´Diaye, Bruno Soriano, Jonathan dos Santos, Cheryshev – Pato, Santos Borre

Importanţa partidei este una uriaşă, însă Laurenţiu Reghecampf este nevoit să gândească o formulă de start în care va fi nevoit să folosească improvizaţii pentru posturile cheie. Suspendarea lui Enache după eliminarea de la Ankara face foarte probabilă trecerea lui Gabi Tamaş pe postul de fundaş dreapta, veteranul fiind singurul fotbalist văzut drept suficient de valoros pentru această responsabilitate. ”Cel mai bun fundaş central din România este şi cel mai bun fundaş dreapta, iar numele lui este Gabi Tamaş”, spunea marţi Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei. Astfel, dilema rămâne în centrul defensivei, acolo unde lângă Toşca poate trece Moke în cazul în care Mitrea nu va face față.

Spaniolii au primit o veste bună înaintea jocului de la Bucureşti. Mateo Musacchio şi Cedric Bakambu sunt recuperaţi după problemele pe care le-au avut, iar presa din Spania speculează pe tema folosirii unei echipe cu rezerve în meciul cu Steaua. ”E un meci foarte important, iar o victorie ne poate face lucrurile mai liniştite în grupă. Suntem motivaţi să ne continuăm startul bun”, a spus mijlocaşul Jonathan Dos Santos, cel care nu este dat între titularii lui Villarreal de la Bucureşti.

”Cei care vor intra pe teren trebuie să aibă un randament bun şi să dea dovadă de maturitate. Trebuie pe faza de apărare să dăm dovadă de profesionalism şi să nu mai luăm goluri uşor. Trebuie să tratăm mult mai serios acest lucru. Am discutat cu jucătorii şi sunt sigur că o să fie un alt meci acum. Reacţia jucătorilor va fi alta şi sper să avem parte de un rezultat pozitiv. Ne dorim foarte mult să câştigăm, dar o să fie foarte greu”, a spus şi Laurenţiu Reghecampf despre meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top