Connect with us

Sport

Scandal cu pumni şi picioare într-un club din capitală: „Au spart geamurile de la intrare”

Scandal monstru noaptea trecută într-un club de fiţe din Capitală. În haosul declanşat în club au foat implicate nume grele din lumea mondenă. MM Stoica făcut azi noapte un scandal de pomină într-un club de noapte! Sâmbătă, la prânz, Gazeta Sporturilor a primit anumite informaţii cu privire la un scandal care s-ar fi produs noaptea trecută într-un club de fițe din Bucureşti, extrem de frecventat de lumea bună din Capitală. Printre scandalagii s-ar fi aflat şi Mihai Stoica (52 de ani), directorul sportiv al Stelei, conform gsp.ro.

Clubul se numeşte LOFT şi e amplasat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, în apropiere de arena din „Ștefan cel Mare”. E un loc des frecventat de oameni din lumea fotbalului. Iată ce s-ar fi întâmplat noaptea trecută acolo.

DEZVĂLUIRILE UNUI MARTOR OCULAR

„Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje.

La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat… Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….”

„Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit.

Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute”.

„MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele!

Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor”

„Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo.

MM urla în curte că «Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”.

În afara acestor mărturii, Gazeta a încercat să adune informaţii despre ce s-a întâmplat în club şi din alte surse. Ziarul a aflat că paparazzii Cancan ar deţine inclusiv o înregistrare video cu scandalul în care a fost implicat şi MM Stoica.

Managerul FCSB, dar şi iubitul fiicei sale, Dan Petrache, ar fi încercat pe parcursul zilei de ieri să împiedice publicarea de către Cancan a respectivelor imagini!

O altă persoană care a confirmat scandalul a declarat, sub protecția anonimatului:

„Ştiu tot ce s-a întâmplat în club, am fost sunat de mai multă lume ca să mi se povestească. Inclusiv unii dintre cei care au fost implicaţi mi-au transmis: «Nu încercăm să facem ceva ca să nu apară nimic în presă?»”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. george

    2018-01-27T12:29:39+02:00 at 12:29

    DomnilorSCÂRȚA-SCÂRȚA pehârtie. Pe cina cuprindeți în ; LUME BUNĂ: ?? M M Stoica, Borcea, Becali, Vanghelie, Radulescu ,Oana Lis, Leo de la Strehaia,Boureanu etc.etc.etc.Imi cer scuze de la ceilalti pe care nu i-am amintit Nu sunt decât niște parveniți, batausi, puscariasi,scursori ale lumii civilizate într-o lume normală, dar la noi sunt exemple de urmat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top