Magistratii de la Curtea de Apel din Bucuresti au amanat pana pe data de 24 august verdictul in cazul clubului Rapid. Giulestenii sunt la mana LPF pentru a vedea daca vor juca in acest sezon in Liga 1. Daca forul condus de Gino Iorgulescu nu va fi de acord, giulestenii ar putea sa joace in Liga a IV a.
Sansele echipei de sub Podul Grant de a evolua in Liga 1 sunt, insa, minime. Inca de saptamana trecuta, Justin Ştefan, secretarul general al LPF anuntase ca daca Rapid nu obtine pana azi suspendarea falimentului, ACS Poli Timisoara va evolua in prima liga.
Conform televiziunii sport.ro, instanta a amanat un verdict si de aceasta data, intrucat presedinta completului de judecata a spus ca nu exista date privind domiciliile lor, astfel ca instanta sa sa poata fi citati, iar reprosurile s-au îndreptat catre avocatii Rapidului.
Citeste si: Clubul Rapid Bucuresti a intrat in faliment
Patronul Valerii Moraru declarase ieri, la DigiSport, ca Rapid are fotbalisti cu care poate sa evolueze pe prima scena a fotbalului din Romania, dar afirmatiile sale au fost puse la indoiala de multi dintre fanii alb-visiniilor.
”Astazi a fost declansata procedura de faliment, maine se judeca in fond. Am cerut suspendarea falimentului pana se va judeca recursul din septembrie, pe 28. Daca maine va fi suspendat falimentul, putem intra in acest an competiţional, avem fotbalisti, contracte, mai mult suntem in Liga 1, deci avem si suport financiar mai mare.
Si e si interes de a vinde spaţiile publicitare anumitor companii. Fiind o societate pe acţiuni, nu ne permite legea sa sponsorizam, putem doar credita clubul sau cumpara spaţii de publicitate. Am facut bugetul pe 2016/2017. Rapid isi poate plati toate salariile si taxele la zi, toate restanţele salariale pentru anul acesta si 3 milioane de lei datorii catre bugetul de stat. E clar ca clubul are nevoie, pentru a iesi din situaţia asta, de o reesalonare a datoriilor pentru doi sau trei ani”, a declarat Moraru.
Intr-un ultim efort de a-si salva echipa, suporterii Rapidului au deschis chiar si un cont pentru plata datoriilor catre ANAF. Suporterii l-au contestat vehement pe patron, cerandu-i acestuia sa plece de la club. Tribunalul Bucuresti a decis in luna iunie ca echipa Rapid Bucuresti sa intre in faliment, ca urmare a datoriilor acumulate, care nu au putut fi platite in perioada de insolventa. Feroviarii au contestat decizia.
Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-20T12:12:11+03:00 12:12
Acest site foloseste cookies.
Read More