Connect with us
FC Barcelona dezminte totul! Fostul preşedinte al clubului nu ar fi cumpărat ilegal un ficat pentru un transplant

Sport

FC Barcelona dezminte totul! Fostul preşedinte al clubului nu ar fi cumpărat ilegal un ficat pentru un transplant

Caz uluitor! Clubul FC Barcelona a dezminţit informaţia că fostul preşedinte al grupării, Sandro Rosell, ar fi fost implicat în achiziţionarea ilegală a unui ficat pentru un transplant la care urma să fie supus francezul Eric Abidal.

Abidal, 38 de ani, care este acum director sportiv al catalanilor, a fost supus unui transplant de ficat în 2012, după ce i s-a depistat o tumoare la acest organ.

Media spaniolă a scris că Rosell, arestat pentru spălare de bani în 2017, a cumpărat în mod ilegal ficatul.

”FC Barcelona neagă ferm orice ilegalitate care s-ar fi comis în această chestiune. Totodată, clubul deplânge lipsa de rigoare în răspândirea unor astfel de informaţii referitoare la un subiect atât de delicat”, se arată într-un comunicat al formaţiei blaugrana.

Atât Abidat cât şi Clinica de transplant unde a avut loc intervenţia au respins acuzaţiile.

Potrivit informaţiilor disponibile, donarea şi transplantul au fost „în concordanţă cu legislaţia actuală şi cu protocoalele clinice comune”.

Citește și: Generaţia de Aur va juca împotriva legendelor echipei FC Barcelona. Gică Popescu, marea surpriză

Fotbal – CM 2018: Columbia – Anglia 1-1, după prelungiri; urmează loviturile de departajare

Selecţionatele Columbiei şi Angliei sunt la egalitate, 1-1 (0-0, 1-1), după 120 de minute, marţi seara, pe stadionul Spartak din Moscova, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Anglia a deschis scorul prin Harry Kane (57 – penalty), după un fault comis în careu asupra sa de Carlos Sanchez.

Pentru Kane a fost al şaselea gol marcat la turneul final din Rusia. Columbia a egalat în minutele adiţionale, prin fundaşul Yerry Mina (90+3), care a marcat cu capul în urma unui corner. Pentru fundaşul de la FC Barcelona a fost al treilea gol marcat în Rusia.

Vor urma loviturile de departajare.

FC Barcelona şi-a prezentat tricoul pentru meciurile din deplasare

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona şi-a prezentat, luni, tricoul pentru meciurile din deplasare din sezonul 2018-2019, informează cotidianul L’Equipe.

Astfel, în stagiunea viitoare, catalanii vor juca cu un tricou galben fluorescent cu dungi roşii, care reaminteşte de cel din sezonul 2014-2015.

Conform „Barcei”, acesta este un omagiu al tricoului din sezonul 2005-2006 la capătul căruia FC Barcelona a realizat dubla Campionat-Liga Campionilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top