Sport

FC Copenhaga – Astra, ora 20.45. Unde poti vedea meciul LIVE ONLINE si la TV

FC Copenhaga Astra – Live Online

Astra joaca de la ora 20.45 impotriva lui FC Copenhaga, in Danemarca. Echipa giurgiuveana este in dezavantaj, dupa meciul tur, incheiat cu rezultatul de 1-1. La acest scor, danezii sunt calificati, gratie golului marcat in deplasare.

Vezi si: FC Copenhaga – Astra, scor final 3-0, Rezumat Video

Vezi si: Astra – FC Copenhaga, scor 1-1, Video Rezumat

„Am vazut ultimul joc al lor. Au castigat 4-0. E un public numeros, s-au vandut foarte multe bilete. Acustica e extraordinara. In campionat, au noua puncte din noua, chiar daca nivelul nu este extraordinar. E o echipa bine organizata, care joaca de mult timp impreuna. Eu spun ca si maine vom arata bine. Baietii sunt 100% ok, din ce vorbesc cu Cristi. Nu le pot transmite din rautatea mea si e un mare handicap. Nu va fi nicio hartie impotriva mea. Nu au nicio informare asupra mea, prin care sa mi se interzica asa ceva.

Lunea, Comisia de Disciplina a UEFA face o lista cu jucatorii sau antrenorii suspendati, iar eu nu sunt acolo. As fi putut sta pe banca, dar risc foarte mult, iar Federatia nu ma vrea pe banca. Am ajuns sa se dea un exemplu cu mine”, a spus Sumudica la DigiSport.

FC Copenhaga a castigat 7 meciuri consecutive jucate acasa. De cealalta parte, astralii nu au nicio victorie in acest sezon.

FC Copenhaga Astra. Echipe de start probabile

FC Copenhaga: R. Olsen – Ankersen, E. Johansson, M. Jørgensen, Augustinsson – Verbič, Delane, Kvist, Toutouh – Federico Santander, A. Cornelius.

Rezerve: S. Andersen, Antonsson, Greguš, Remmer, Pavlović, Amankwaa, Falk

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Vangjeli, Sapunaru, Fabrício, Júnior Moraes – Seto, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Filipe Teixeira, William de Amorim

Rezerve: Gavrilas, Geraldo Alves, Oros, Al. Ionita II, Boubacar, D. Florea, D. Niculae

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Israel, condusa la centru de Liran Liany.

Partida FC Copenhaga – Astra Giurgiu, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se joaca pe 3 august de la ora 20.45. Meciul va fi transmis LIVE la TV de TVR 1 si poate fi urmarit online pe tvrplus.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-03T22:57:28+03:00 22:57

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More