Connect with us
FC Viitorul - FC Hermannstadt SCOR 1-0. LIVE stream online

Sport

FC Viitorul – FC Hermannstadt SCOR 4-1. Rezumat Video

Rezumat video Viitorul – Hermannstadt SCOR 4-1, meciul din Liga 1, play off etapa a 5-a. Meciul este transmis de Digi Sport 1, Look Sport, Telekom Sport și poate fi văzut și online sub format live stream. Detalii mai jos. HUFF transmite în timp real tot ce se întâmplă pe teren. În repriza întâi Viitorul a deschis scorul în minutul 4. GOOOOOL VIITORUL: 1-0, ACHIM! Iancu a șutat din interiorul careului, execuție ratată, dar a avut noroc cu indolența sibienilor și cu Achim, care ajuns în poziție de vârf, lângă bară, a marcat simplu. Rezumat video FC Viitorul – FC Hermannstadt SCOR 4-1.

Hermannstadt se luptă cu licențierea pe care a pierdut-o conform unei declarații făcute la Digi Sport ieri, când s-a jucat meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj. Patronul Hermannstadt este convins că este o greșeală și că avocații vor reuși să recapete licența echipei sibiene. Tot astăzi s-a jucat și partida: Clinceni – Chindia SCOR 1-0 LIVE. Lupta pentru salvarea de la retrogradare.

FC Viitorul – FC Hermannstadt SCOR 4-1 Rezumat video

Rezumatul video din meciul Viitorul VS FC Hermannstadt este mai. Viitorul câștigă detașat meciul împotriva sibienilor.

MIN 90 – Viitorul marchează al patrulea gol. Scor Final FC Viitorul – FC Hermannstadt SCOR 4-1.

MIN 88 – Pe ultima sută de metri echipa Hermannstadt recuperează un punct și marchează în poarta Viitorul. Golul de 3-1  a fost marcat de jucătorul Adrian Bălan.

UPDATE 21:41 – Viitorul se detașează tot mai tare de echipa sibiană FC Hermannstadt care pare să nu mai aibă nici o șansă în cele mai puțin de 9 minute rămase din meci.

MIN 79 – GOOOL Viitorul! Gabriel Iancu Cristian înscrie în poarta sibienilor. FC Viitorul – FC Hermannstadt SCOR 3-0.

MIN 74 – Iese Ciobanu, intră Chițu.

MIN 71 – GOOOOOOL Viitorul. Radu Boboc înscrie în poarta Hermannstadt. Scor 2-0.

MIN 64 – Opruț primește cartonaș galben.

FC Viitorul - FC Hermannstadt Opruț primește cartonaș galben

FC Viitorul – FC Hermannstadt Opruț primește cartonaș galben

Pauza la Ovidiu! Elevii lui Gica Hagi au avut cele mai mari ocazii ale meciului in prima repriza!

Min. 33: RATARE VIITORUL! Inca o ocazie pentru elevii lui Gica Hagi! Matei, aproape sa inscrie un super gol, dupa ce a trimis un lob superb peste portarul sibienilor, insa mingea bara s-a impotrivit golului.
Min. 11: OCAZIE VIITORUL! Ghita a lovit mingea cu capul din o super-pasa a lui Rivaldinho, insa Figueiredo a reusit sa intercepteze.

MIN 4 – Gol Viitorul. Scor Viitorul VS FC Hermannstadt.

Live stream online FC Viitorul – FC Hermannstadt

Meciul dintre FC Viitorul – FC Hermannstadt poate fi urmărit și online pe site-ul digionline.ro (pentru abonații DIGI RCS). Cei de la UPC / Vodafone Fix au la dispoziție platforma Horizon Go și Vodafone TV. Orange, pune la  dispoziție live stream la FC Viitorul – FC Hermannstadt pe Orange TV. Focus Sat prin aplicația Live TV.

Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt poate fi urmărit live stream gratuit pe site-ul digisport.ro. Live text, foto și video cu golurile mai sus în live text.

Viitorul-Hermannstadt, echipe de start

Viitorul: Căbuz – Mladen, Achim, V. Ghiță, Cr. Ganea – A. Ciobanu, Artean, G. Iancu – A. Chițu, Munteanu, Rivaldinho. Antrenor: Gică Hagi

Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Stoica, Vieira, Vodă – Dâlbea, Romario – Petrescu, Dumitriu, Cordea – Ad. Bălan. Antrenor Ruben Albes

Clasament Liga 1 la data de 22 iunie 2020

fc botosani cfr cluj 2020-06-20 22-09-01-678

Clasament Liga 1 Play off

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Sport

To Top