Connect with us
FCSB - Rudar scor live - Retur preliminarii Europa League, 2 august

Sport

FCSB – Rudar scor final 4-0 Rezumat video. Hajduk Split, următorul adversar în Europa League

FCSB Rudar scor final 4-0. FCSB nu a avut emoții cu slovenii de la Rudar și a făcut scor pe Național Arena. „Steaua lui Becali” va peste un adversar mai tare în al treilea tur preliminar al Europa League, croații de la Hajduk Split.

Aceștia au trecut cu scorul general de 4-2 de bulgarii de la Slavia Sofia.

Desfășuarea meciului

Minutul 90+3: Gol Fcsb! Daniel Benzar marchează din pasa lui Olimpiu Moruțan!

Minutul 68: Gol Fcsb! Coman înscrie cu un șut puternic de la circa 13 metri și roș-albaștrii se pot gândi la meciul următor din Europa League, cu Hajduk Split.

Minutul 49: Gol FCSB! Moruțan ia o fază pe cont propriu, se distrează cu apărarea slovenilor și marchează pentru 2-0.

Update: Suntem în repriza a doua, iar FCSB conduce cu 1-0.

Update: FCSB intră la pauză în avantaj și în foarte mare măsură este calificată. Slovenii nu au pus mari probleme vicecampioanei.

Update: Minutul 21: GOL FCSB! Florin Tănase marchează din lovitură de la 11 metri. Scorul general este acum de 3-0, iar bucureștenii sunt ca și calificați.

Update: Scorul în acest moment este 0-0. La acest rezultat, FCSB este ca calificată mai departe.

Update: A început meciul.

Rezumat video FCSB Rudar rezultat final 4-0


Jocul FCSB-ului nu a fost unul care să impresioneze în meciul tur, dar nici adversarul nu a fost unul atât de puternic încât să pună probleme echipei lui Dică.

FCSB are un singur punct şi golaveraj negativ după primele două etape din Liga 1, dar Nicolae Dică e optimist. Deocamdată, se concentrează pe obiectivul principal al sezonului, prezenţa în grupele UEL.

„Sunt foarte mulţi bani dacă ajungi în grupe. Ştiţi foarte bine, asta îl interesează şi pe patronul nostru, ca noi să aducem bani în club. Nu ne va fi uşor să ajungem în grupe, dar este obiectivul nostru.

Sperăm să reuşim să îl îndeplinim, însă va fi foarte greu, pentru că sunt adversari foarte puternici”, a declarat Dică.

Dacă se califică azi, FCSB ar putea da în faza următoare a Europa League peste Hajduk Split sau Slavia Sofia.

Deşi calificarea pare deja jucată, iar diferenţa de valoare a părut evidentă în tur, antrenorul slovenilor, Marijan Pusnik, avertizează că el şi jucătorii săi nu au venit doar în excursie la Bucureşti.

„Pentru noi nu contează dacă adversarul este mai valoros sau dacă e un club mare. Obiectivul nostru este să obţinem un rezultat bun la Bucureşti.

Ştim că va fi foarte greu, dar va fi o plăcere să jucăm aici. Va fi foarte dificil să ne calificăm după ce s-a întâmplat în tur.

Suntem conştienţi de diferenţa de valoare, bugetul lor este de zece ori mai mare ca al nostru. Cunoaştem faptul că au unul dintre cei mai buni jucători tineri români.

Din punctul meu de vedere, Man este un jucător de perspectivă, apoi mai este şi Teixeira, dar ei sunt doar doi, mai sunt alţi 9 la fel de valoroşi”, a declarat tehnicianul de 57 de ani.

FCSB Rudar Velenje scor live: Echipele probabile de start

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Ov. Popescu, Planic, Bălașa, Junior Morais – Pintilii, Nedelcu – Jakolis, Fl. Tănase, Moruțan – Fl. Coman.

Rudar: Pridigar – Pusaver, Tomasevici, Vasiljevici, Pisek – Muici – Parfitt-Williams, Trifkovici, Bolha, Tucici – Radici

Meciul dintre FCSB şi formaţia slovenă NK Rudar Velenje va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Serghei Ivanov la centru.

Partida este televizată de Pro TV, de la ora 21.30. Huff.ro vă ține la curent cu scorul live și vă va oferi rezumatul video.

Roș-albaștrii s-au impus în tur cu scorul de 2-0, după golurile înscrie de Dennis Man (min. 5) şi Filipe Teixeira (min. 74).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top