Connect with us
FCSB - Sporting LIVE TEXT - Reușește Steaua să ajungă mai aproape de Champion League?

Sport

FCSB – Sporting LIVE SCOR 1-5 LIVE TEXT – Reușește Steaua să ajungă mai aproape de Champion League?

FCSB – Sporting SCOR. Steaua joacă astăzi cel mai important meci din anul acesta. FCSB – Sporting începe de la ora 21:45 și este transmis în direct de Pro TV și live text pe Huff.ro. Meciul poate fi văzut și online pe site-ul voyo.ro.

Meciul din această seară este al doilea cel mai important meci din cariera lui Nicolae Dică în calitatea sa de antrenor.

FCSB – Sporting SCOR 1-5 – LIVE SCORE

Actualizare, – scor FCSB – Sporting – 1-5

Gelson Martins a marcat din pasa lui Bruno Fernandes, în minutul 64. În minutul 75, pentru oaspeţi a înscris şi Bas Dost.

Formaţia FCSB este condusă de echipa Sporting Lisabona, scor 4-1, în returul play-off-ului Ligii Campionilor, disputat pe Arena Naţională.Bas Dost a marcat în minutul 75 din pasa lui Gelson Martins.

Pentru FCSB a marcat Junior Morais după de Rui Patricio a respins în faţă un şut al lui Alibec, în minutul 20.

Sporting a deschis scorul prin Doumbia, în minutul 13, din pasa lui Acuna şi a marcat din nou prin Acuna în minutul 60.

Gelson Martins a marcat din pasa lui Bruno Fernandes, în minutul 64.

Actualizare, 23:09 – FCSB – Sporting – 1-3

Actualizare, 23:05 – Scorul FCSB – Sporting s-a schimbat la 1-2

Actualizare, 22:33 – Pauză. LIVE TEXT-ul se oprește aici, continuăm cu live score. Scorul la pauză este 1-1.

Actualizare, 22.29 – Filip si Ovidiu Popescu, mijlocasii defensivi ai Stelei, au primit pana acum cartonase galbene din partea turcului Cakir.

Actualizare, 22.25 – Cartonaș galben pentru Filip

Actualizare, Bruno paseaza pe culoar pentru Doumbia, pozitionat excelent la marginea careului Stelei. Sansa uriasa pentru Sporting, Nita este acolo! Iesire uriasa a portarului Stelei! Nita se si loveste in duel cu Doumbia, dar salveaza Steaua.

Actualizare, GOOOOOOOL STEAUA! GOOOOOL MORAIS! Faza superba a lui Alibec, atacantul Stelei isi face o pozitie excelenta de sut in careul advers, respinge Patricio, insa doar pana la Morais, care impinge mingea in poarta! 1-1!

Actualizare, 21:57 – Sporting ne da Gol. Scorul este 0-1

min 10 – Lovitura libera periculoasa pentru Sporting. Centrare de pe partea stanga, Nita iese excelent si respinge.

min 8 – Alibec e in posesie in jumatatea adversa, pierde mingea, apoi tot el o recupereaza, dar paseaza inexplicabil, departe de orice coechipier. Mingea iese in aut.

min 5 – Sporting o tine pe Steaua in 30 de metri. Portughezii incearca sa marcheze repede. Meciul a inceput mai tare decat turul de la Lisabona.

ACTUALIZARE, 21:45 – Fluierul de start.

ACTUALIZARE, 21:42 – Imnul Champions League se aude în acest moment pe Arena Națională.

ACTUALIZARE, 21:34 – Transmisiunea în direct a început.

Meciul FCSB – Sporting se joacă în acestă seară pe Arena Națională, biletele s-au epuizat complet. Stadionul este plin și va fi cu siguranță un spectacol adevărat.

Miza acestui meci este chiar calificarea în grupele Champions League, iar pentru ambele echipe este extrem de important să înscrie în această seară.

Pentru Steaua (FCSB) o victorie în acestă seară ar fi extrem de importantă. Gigi Becali le-a promis jucătorilor săi o primă de 100.000 de euro dacă ies victorioși de pe teren.

„Suntem în fața unui duel foarte important, ne așteaptă o partidă foarte grea, un meci de play-off, un meci mult mai greu decât am avut la Lisabona. Probabil și ei vor fi mult mai concentrați.

Știm totul despre ei, ca echipă, dar şi ca jucători luați individual. E important ca la ora jocului să fim pregătiți așa cum am fost și la Lisabona”, a declarat Nicolae Dică, înaintea meciului.

Echipele de start

Lotul FCSB pentru meciul cu Sporting: Niță, Stăncioiu, Pleașcă, Larie, Momcilovic, Morais, Teixeira, Achim, Popescu, Filip, Enache, De Amorim, Daniel Benzar, Alibec, Gnohere, Budescu, Man, Tănase, Grecu, Golofca

Lot Sporting pentru meciul cu FCSB: Rui Patricio, Salin, Pedro Silva, Piccini, Fabio Coentrao, Andre Pinto, Mathieu, Coates, Tobias Figueiredo, Bruno Cesar, Petrovic, Battaglia, Adrien, Palhinha, Mattheus Oliveira, Bruno Fernandes, Iuri Medeiros, Gelson, Acuna, Alan Ruiz, Doumbia, Bas Dost.

Arbitri meciului sunt din Turcia. Partida de pe Arena Națională va fi condusă la centru de o brigadă din Turcia. Cuneyt Cakir va fi la centru, Bahattin Duran și Tarik Ongun vor fi asistenții, în timp ce Huseyin Gocek și Baris Simsek vor fi arbitrii adiționali. Cel de-al patrulea oficial va fi Esat Sancaktar.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top