Categorii Sport

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Un alt copil de vedetă a fost prins drogat la volan. Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto Dumitrescu, a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, conducând sub influența substanțelor interzise. Un echipaj de poliție l-a testat pe tânăr cu aparatul DRUG TEST, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Băiatul în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost oprit de către Poliția Rutieră în trafic vineri noapte și depistat pozitiv pentru consumul a două substanțe interzise. Ulterior, el a fost condus de către oamenii legii la sediul INML, unde i-au fost recoltate mai multe probe. Totul s-a petrecut în jurul orei 04:00, la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand. Potrivit anumitor surse, tânărul de 22 de ani a consumat cocaină și canabis. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal.”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Toto nu este singurul copil de vedetă care a fost prins în asemenea ipostaze. Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, membru al formației  „Direcția 5”, a fost prins drogat la volan în plină noapte. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, în urma căruia a fost testat și cu aparatul Drug Test, care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină, drept pentru care a fost deschis un dosar penal. Acesta nu era la prima abatere de acest gen, deoarece avea probleme cu legea de mai mult timp din cauza drogurilor.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-07T11:07:55+03:00 11:07

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More