Connect with us
Florentin Pandele retrage FC Voluntari din Liga I

Sport

Florentin Pandele vrea retragerea FC Voluntari din Liga I

Primarul de Voluntari, Florentin Pandele, e hotărât să scoată echipa de fotbal FC Voluntari după ce a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu FC Viitorul. Primarul Pandele susţine că echipa sa a fost nedreptăţită de arbitri. Scorul a fost de de la 1 pentru FC Viitorul.

„Mi s-a spus de mai multe ori în ultimele două luni că am fost dezavantajaţi de arbitri. În seara asta m-am uitat la meci. Cât mă pricep eu de puţin. Am constatat că respectivul domn arbitru nu a fost absolut deloc neutru în această competiţie sportivă. L-am rugat pe managerul general al clubului, înainte de a se executa acea lovitură de la 11 metri, să scoată echipa afară.

CITEŞTE ŞI: Ciprian Marica s-a retras din cariera de fotbalist la 31 de ani

CITEŞTE ŞI: Un tânăr fotbalist român A MURIT într-un accident rutier cumplit

Dumnealui nu a făcut lucrul acesta, nu ştiu ce consecinţe ar fi însemnat pentru noi, ca şi club. Puteam să pierdem şi cu 10-0. Cum am putea noi, o comunitate mică, să tragem altfel un semnal de alarmă.

Nu a fost 11 metri, în primul rând, iar în al doilea rând atitudinea pe care a avut-o arbiturul faţă de jucătorii noştri eliminaţi… M-am uitat acum la reluare şi am văzut că respectiva penalizare cu 11 metri nu a fost dată corect. Am înţeles că în fotbal şi în Liga I sunt anumite aranjamente, dar nimeni nu intră peste arbitri. DNA-ul caută orice altceva, dar numai în această zonă nu intră, la arbitraj.

Avem contracte cu jucătorii, îmi este teamă că va trebui să-i plătim, nu ştiu exact situaţia jurdică, dar eu unul voi cere Consiliului de Adminsitraţie al FC Voluntari să facă tot posibilul să retragă echipa din prima ligă”, a declarat Pandele, care a cerut să intre în direct la Digi Sport, scrie news.ro.

„Sunt singur acasă, sunt singur în sufragerie, în fotoliu şi mă uit la televizor. Nu am mai dat telefon pentru că sunt foarte supărat pe managerul general… Văd şi eu acum mâna stângă a lui Acsinte pe tricoul adversarului. Am văzut şi eu acum, la reluare mâna lui Acsinte şi tricoul întins al adversarului. Am văzut lovitura de la 11 metri la reluarea pe care aţi dat-o dumneavoastră.

Nu era un stop cadru pe jucători, cum aţi dat acum (n.r. – pe jucătorii care au intrat în careu la executarea penaltiului, sancţionaţi de Kovacs cu repetarea loviturii). Totuşi, eu cred că era bine dacă îi scotea pe jucători de pe teren”, a spus Pandele, după ce i-au fost prezentate din studio reluările fazelor de la penaltiul acordat gazdelor, mai scriu cei de la news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top