Sport

Florin Andone impresionează în Spania

Florin Andone impresionează în acest sezon de La Liga, după al-4-lea meci consecutiv cu gol marcat. După reușitele de aseară, din meciul contra lui Real Sociedad, atacantul de 23 de ani a ajuns la 5 reușite în aceasta stagiune.

Florin Andone i-a egalat recordul lui Gabi Balint

În urma dublei marcate aseară, Andone i s-a alăturat lui Gabi Balint în selectul top al fotbaliștilor români care au marcat în 4 partide consecutive în campionatul spaniol. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni (1986) a reușit performanța în 1992, pe când evolua pentru Real Burgos.

El a fost transferat în această vară de la Cordoba în schimbul a 5 milioane de euro. Vârful român a arestat postul de titular din atacul lui Deportivo La Coruna. Andone a impresionat prin nivelul de implicare demonstrat, care i-a asigurat postul chiar și când nu marca.

Atacantul privește optimist viitorul

După meciul de aseară, Andone a comentat pe larg situația sa de la Depor:”Acesta este drumul pe care trebuie să continuăm. Avem câteva meciuri în care am jucat bine şi am fost răsplătiţi pentru evoluţiile bune. În sfârşit a venit şi ziua noastră şi sunt foarte fericit că am reuşit să înscriu pentru aceşti suporteri. Sunt foarte fericit, nu pot să mint, muncesc zi de zi ca să înscriu, pentru asta m-a transferat Deportivo, ca să marchez goluri. Este adevărat că traversez o perioadă bună, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ şi să trag la fel de tare.”

„Decarul” galicienilor admite că în spatele succesului stau multe ore de muncă, dar și un efort colectiv susținut fără de care nu se poate face nimic:”Am mai spus-o, e o chestiune de moment. Sunt perioade negative şi pozitive, erau momente în care nu puteam să înscriem, acum o facem cu uşurinţă. Trebuie să încercăm să ne apărăm bine şi să marcăm la fel de mult. Suntem fericiţi pentru că eu cred că muncim bine, zi de zi. Merităm toţi felicitări, atât stafful tehnic cât şi jucătorii. Suntem uniţi şi merităm victoria pentru că muncim din greu”, a declarat Florin Andone la finalul meciului.

Citește și:România – Polonia SCOR final 0-3. Rezumat VIDEO

Florin Andone și Deportivo La Coruna ocupă locul 16 în La Liga, cu 13 puncte acumulate după 14 etape. Etapa următoare echipa românului merge la Madrid pentru a înfrunta marele Real chiar pe Santiago Bernabeu.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More