Connect with us
Florin Dumitrescu, adevărul despre începutul relației cu soția sa: „Ea era pentru mine «Fructul Interzis»”

Sport

Florin Dumitrescu, adevărul despre începutul relației cu soția sa: „Ea era pentru mine «Fructul Interzis»”

Florin Dumitrescu a dezvăluit în cadrul unui interviu lucruri nemaiștiute despre soția sa. Celebrul bucătar a povestit cum a început povestea lor de dragoste, dar și cât de greu i-a fost să o cucerească.

Carismaticul chef a cunoscut-o pe Cristina când avea 23 de ani și o bună perioadă s-au ferit de ochii lumii.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, pentru Viva.

Florin Dumitrescu a mai dezvăluit și faptul că o bună perioadă de timp, el și actuala parteneră de viață nici măcar nu s-au văzut, însă au vorbit foarte mult prin intermediul rețelelor de socializare, unde au ajuns să se cunoască extrem de bine.

„Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a mai dezvăluit Florin Dumitrescu.

”I-am dat numărul de telefon abia după două luni”

Și Cristina Dumitrescu a vorbit despre începuturile relației lor. Soția Chef-ului a povestit faptul că s-au cunoscut foarte bine și nu și-au început povestea până nu au fost siguri că asta este ceea ce își doresc cu adevărat.

„Încă îmi reproșează că i-am dat numărul de telefon abia după două luni. Dar cred că ne-a prins foarte bine perioada de la început, când vorbeam foarte mult, ne scriam scrisori virtuale. A fost o perioadă romantică, în care ne-am cunoscut mai bine. Abia după ce i-am dat numărul de telefon am început să ieșim. Râdeam mult împreună și la fel suntem și astăzi”, a adăugat și Cristina.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top