Connect with us
Fost jucător de la Dinamo, condamnat pentru trafic de droguri. Decizie definitivă

Sport

Fost jucător de la Dinamo, condamnat pentru trafic de droguri. Decizie definitivă

Handbalistul Pierre Yives Ragot, care, până să semneze cu CSM Făgăraș, a jucat la Dinamo București, a fost condamnat pentru trafic de droguri. Acesta a mai fost arestat preventiv, după ce un coleg a declarat că i-a dat mai multe țigări cu cannabis, pe care, de altfel, le-a și fumat. Ulterior, acesta a fost filat și s-a descoperit că avea propria plantație în locuința sa. Sportivul și-a recunoscut fapta, drept pentru care a primit o pedeaspă mai ușoară.

Fost jucător de la Dinamo, condamnat pentru trafic de droguri. Decizie definitivă

Handbalistul Pierre Yives Ragot, fost-jucător de handbal la Dinamo bucurești, era urmărit încă din februarie 2020.  El a comandat de pe un site străin semințe de cannabis și alte materiale necesare organizării unei culturi în locuință. Acesta a primit trei colete, care cântăreau, în total, în jur de 35 de kilograme. Prețul a fost unul la fel de mare, respectiv 2.500 de lei.

Fără să știe că deja a intrat în atenția polițiștilor, acesta a mai comandat încă o dată de pe site-ul respectiv, în valoare de 1000 de lei. Când autoritățile au mers la locuința lui, au găsit acolo o seră specială pentru plantațiile de acest fel, precum și toate aparaturile necesare.

Potrivit surselor juridice Cancan, marți, 8 septembrie, a fost dată decizia finală în acest caz. Astfel, sportivul a recunoscut că producția era destinată vânzării și a încheiat un contract în acest sens, după ce, inițial, negase aceste acuzații. El a primit doi ani de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de trei ani, timp în care este obligat să respecte mai multe reguli. El va trebui să anunțe schimbarea locuinței, orice deplasare mai mare de 5 zile, precum și schimbarea locului de muncă. De altfel, va efectua și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

„Conform dispozițiilor art.93 alin.1 din Codul penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul RAGOT PIERRE-YVES va trebui să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

– să se prezinte la Serviciul de probațiune București, la datele fixate de acesta;

– să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;

– să anunțe în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;

– să comunice schimbarea locului de muncă;

– să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor de existență.

Conform dispozițiilor art.93 alin.2 lit. b din Codul penal, pe durata termenului de supraveghere, obligă inculpatul RAGOT PIERRE-YVES să respecte următoarea obligăție:

– să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de probațiune București sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate.”,

se arată în decizia magistraților.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top