Connect with us

Sport

Un nume de legendă al sportului românesc s-a stins din viață

Fostul mare fotbalist Gabi Both s-a stins din viață luni, în a doua zi de Paște. Component al Generației de Aur a echipei Olimpia Satu Mare, el a mai trecut și pe la Dinamo București sau UTA Arad.

Supranumit „Dobrin al Sătmarului”, Both s-a stins din viață la doar 70 de ani.

Gabi Both a fost junior la Steaua, apoi a jucat la Dinamo, unde a fost coleg de generație cu Lucescu sau Dumitrache, după care a jucat la UTA Arad în perioada de glorie a „Bătrânei Doamne”, cu care a ajuns atunci până în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

În următorii ani a jucat la Olimpia Satu Mare cu care a reușit promovarea în Divizia A, dar și o finală de Cupa României. În calitate de antrenor, a reușit să readucă gruparea din Satu Mare pe prima scenă a fotbalului românesc, în anii 90.

Gabi Both

Gabi Both

În ultima perioadă a vieții, a fost președinte de onoare al clubului Olimpia.

Citește și: Un fotbalist de echipă națională a fost asasinat!

Citește și: Tragedie la Bazinul Floreasca!

2 Comments

2 Comments

  1. Boby John

    2017-04-18T17:19:48+03:00 at 17:19

    Regret! asta e viata, mai devreme sau mai târziu, la toți ne vine rândul /Odihnească în pace 🙂

  2. Yoska

    2017-04-18T13:14:03+03:00 at 13:14

    Lasa-ma cu……. „marele” , „Fostul mare fotbalist Gabi Both”, de mortii numai de bine, dar, multii au trcut pe la Dinamo si UTA unii aveau valoare, alti aveau pile . „Fostul mare fotbalist Gabi Both” face parte din ultima categorie, A AVUT PILE !!! Dovada, nu a rezistat nici macar la UTA Arad, si s-a intors cu „coada lntre picioare” la Olimpia Satu Mare !! La Dinamo a ajuns (am zis, a ajuns nu ca a jucat) cu ajutorul fostului prim-secretar Iosif Uglar, care sicer vorbind a facut enorm de mult pt. Judetul Satu Mare.
    .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top