Connect with us
Bayern Munchen, fără David Alaba și Arturo Vidal! Ce s-a întâmplat cu cei doi

Știri

Bayern Munchen, fără David Alaba și Arturo Vidal! Ce s-a întâmplat cu cei doi

Vești proaste pentru fanii echipei Bayern Munchen. Campioana Germaniei nu va conta pe fundaşul David Alaba şi pe mijlocaşul Arturo Vidal, ambii accidentaţi, la meciul de miercuri cu formaţia spaniolă Sevilla din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Alaba a ratat ultimele două meciuri din cauza unor probleme la spate, iar Vidal s-a accidentat la genunchi în partida tur cu Sevilla, câştigată cu 2-1 de bavarezi, în deplasare. Tehnicianul lui Bayern, Jupp Heynckes, a declarat marţi că Alaba ar putea reveni în întâlnirea de campionat de sâmbătă, iar Vidal ar putea relua joi antrenamentele.

Calificată pentru al şaptelea an consecutiv în sferturile Ligii Campionilor, Bayern a sărbătorit sâmbătă câştigarea unui nou titlu în Bundesliga, cu cinci etape rămase. Echipa are ca obiectiv repetarea triplei istorice din 2013: campionatul, Cupa Germaniei şi Champions League.

Heynckes a amintit că Sevilla îl va folosi în retur pe mijlocaşul Ever Banega, care a fost suspendat pentru manşa întâi. În opinia lui Heynckes, Sevilla „este o echipă care poate presa foarte bine” şi va arăta altfel avându-l la dispoziţie pe Banega.

„Noi suntem însă bine pregătiţi, atmosfera la noi e bună şi jucătorii mei ard de nerăbdare să se califice”, a spus Heynckes, care luna viitoare va împlini 73 de ani şi va părăsi tehnică a bavarezilor.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Antrenorul Thomas Tuchel a fost numit politic la PSG. Cine a luat decizia

Fostul antrenor al echipei Borussia Dortmund, Thomas Tuchel, a semnat un contract pe doi ani cu echipa PSG. Alegerea lui Thomas Tuchel ca antrenor al clubului francez de fotbal Paris Saint-Germain din sezonul viitor, în locul spaniolului Unai Emery, ar fi fost decisă de Emirul Qatarului, Tamim al Thani.

Emirul, patronul lui PSG, l-a angajat pe Henrique de la FC Porto în iunie 2017 pentru a răspunde de transferuri la Paris Saint-Gerrmain. Portughezul l-a propus pentru postul de antrenor pe conaţionalul său Sergio Conceicao.

Dar însuşi emirul s-a implicat şi l-a ales pe Thomas Tuchel, a cărui numire nu va fi confirmată decât după încheierea actualului sezon, relatează sursa citată.

Consulul Qatarului din Germania, prieten cu Tuchel din 2014, a recomandat angajarea germanului fratelui mai mic al emirului, cel care a impus în final acest transfer.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI:

CITEȘTE ȘI: Manchester City – Liverpool și AS Roma – FC Barcelona, meciurile acestei seri de Liga Campionilor
Golul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Juventus stârnește reacții inedite! Ce a spus Zlatan VIDEO
Juventus – Real Madrid și FC Sevilla – Bayern Munchen, meciurile din Liga Campionilor de pe 3 aprilie (scor Live)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top