Connect with us
FCSB - Milsami SCOR 2-0 - Denis Man se simte bine

Știri

FCSB – Milsami SCOR 2-0 – Denis Man se simte bine

FCSB – Milsami SCOR 2-0. FCSB s-a impus, joi seară, în partida tur contra lui Milsami Orhei, scor 2-0, din turul 1 preliminar al Europa League. Vicecampioana României nu a avut emoţii în meciul de la Giurgiu, iar finanţatorul Gigi Becali s-a arătat mulţumit de primul meci al lui Bogdan Andone.

Becali s-a arătat încântat și de prestaţia lui Răzvan Oaidă, care a debutat într-un meci oficial la FCSB, însă favoritul serii al latifundiarului a fost Dragoş Nedelcu. Internaţionalul U21 i-a luat ochii lui Becali, care a anunţat că are prioritate în faţa lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul de 33 de ani a suferit o nouă accidentare, la gambă, şi va fi indisponibil pentru aproximativ două săptămâni.

„Trebuia să fie vreo 5-0, mai mult decât atât mingea a fost numai la noi. Am pasat, am avut posesie, ce să vrei mai mult de la un meci de fotbal? Asta având în vedere că e primul meci. Oaidă am văzut că e fotbalist. Eu l-am luat, dar nu ştiam dacă face faţă la FCSB. Am văzut că itnră cu mingea în careu, are curaj să dribleze, să paseze. E un jucător bun. Nedelcu a fost senzaţional. Ce să mai fie Pintilii? Nu-l mai scoate nimeni pe Nedelcu de acolo, la revedere”, a declarat Becali, joi seară, la DigiSport.

Moutinho vine duminică

După ce, în ziua meciului cu Milsami, FCSB a oficializat transferal lui Ionuţ Vînă, de la Viitorul, FCSB este pe cale să mai transfere un jucător important din Liga I. Este vorba de Thierry Moutinho (28 de ani), extrema dreaptă de la CFR Cluj, rămas liber de contract în această vară.

„Moutinho e un jucător care mie mi-a plăcut dintotdeauna. Nu ştiam de ce nu-l bagă la CFR şi mă bucuram când vedeam că nu joacă contra noastră. L-am întrebat pe MM (n. red. – Mihai Stoica) şi mi-a zis că l-au lăsat liber. Ne-am înţeles, duminică vine”, a mai spus Becali.

Moutinho este dublu campion al României cu CFR Cluj (2018 şi 2019). El a venit la gruparea ardeleană în 2017, după o experienţă la Mallorca, iar în returul sezonului 2017-2018 a fost împrumutat în Spania, la Leonesa (eşalonul trei). În stagiunea trecută a prins 20 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

Dennis Man, FCSB: Sunt ok, am avut nişte crampe pe final, nimic mai mult

Dennis Man a avut parte de o vacanţă scurtă după participarea la EURO 2019 U21, motiv pentru care a resimţit câteva crampe pe finalul jocului cu Milsami Orhei, de joi seară, câștigat cu 2-0 de FCSB.

Dennis Man a recunoscut că s-a antrenat destul de puţin înaintea acestui joc cu Milsami şi l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru transferul la Genk: „Mă bucur că Tănase a reuşit dubla în acest meci. Sperăm ca noi, cei din atac, să ne facem treaba din ce în ce mai bine de la meci la meci. Eu sunt ok, am avut nişte crampe pe final, nimic mai mult. De mâine pregătim meciurile din Liga 1. Nu am nicio săptămână de antrenamente, doar câteva zile. M-am simţit bine, cu excepţia acelor crampe, care m-au ţinut puţin în afara terenului. Cu Răzvan Oaidă am mai jucat la juniori, ne cunoaştem. De la meci la meci o să fie mai bine. Suntem conştienţi că încă nu suntem calificaţi. Mergem încrezători la retur şi luăm fiecare meci în parte.

Ionuţ Vînă e un jucător foarte bun, mă bucur că a ajuns aici. Pentru Ianis e o mutare foarte bună, mă bucur pentru el. E un băiat foarte ok şi ne bucurăm pentru el”, a spus Dennis Man, la microfonul Pro TV.

FCSB a învins Milsami Orhei cu 2-0, în manşa tur. Returul va avea loc peste o săptămână, în Republica Moldova. Învigătoarea dublei FCSB – Milsami Orhei se va duela cu Alaşkert (Armenia) sau FK Makedonija (Macedonia de Nord) în runda următoare. În partida tur, Alaşkert s-a impus cu 3-1, pe teren propriu.

Florin Tănase, FCSB: E o victorie importantă, dar mai avem mult de lucrat

FCSB a învins, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, pe Milsami Orhei, 2-0, în turului I al Europa League. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 12 şi 56.

La final, Florin Tănase, marcatorul ambelor goluri, s-a arătat mulțumit de victoria din primul meci al sezonului, dar a declarat că echipa are nevoie de mai multe meciuri pentru a ajunge la potențialul dorit.

„E o victorie importantă, e primul meci, întotdeuna e mai dificil, dar sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie, să creştem de la meci la meci. La primul gol am avut puţin noroc şi sincer să spun am simţit, din teren, că mai avem mult de lucrat. Vom creşte ca joc colectiv. Mister (n.red. – Bogdan Andone) a vorbit cu mine şi mi-a zis ca am mai multă libertate, pot să merg în toate zonele terenului şi să cer mingea”, a spus Florin Tănase la Pro X.

„Mă bucur foarte mult pentru Ianis Hagi. Genk e echipă de Liga Campionilor, e un pas mare pentru el. Poate creşte şi apoi poate ajunge la un club mai mare”, a comentat Tănase şi transferul lui Ianis Hagi.

„Eu nu-mi doresc să fiu un favorit al selecţionerului, îmi doresc să ajung acolo prin evoluţiile mele”, a fost şi mesajul lui Tănase pentru selecţionerul Cosmin Contra.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top