Connect with us
FCSB - MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream - Vezi meciul online

Știri

FCSB – MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream – Vezi meciul online

FCSB – MLADA SCOR 0-0 live stream la Pro TV. De la ora 21:45 meciul dintre Steaua și Mlada pentru calificările în Europa League este în direct și live stream gratuit pe HUFF.ro mai jos.

FCSB – MLADA SCOR 0-0 LIVE

Min. 47 – CARTONAȘ GALBEN KOMLICENKO! Atacantul a fost sancționat pentru un cot aplicat lui Cristea

Min. 47 – Coman a șutat de la distanță, dar fără emoții pentru portar

MIN 45 – Repriza a doua a început.

Min. 26 – Coman a luat o acțiune pe cont propriu pe stânga, apoi a încercat o pasă în careu la Tănase, iar acesta a căzut după un duel cu un adversar

Min. 20 – Matejovsky a executat o lovitură de la colț, dar roș-albaștrii au reușit să respingă din nou în corner.

Min. 15 – CARTONAȘ GALBEN OVIDIU POPESCU! Mijlocașul de la FCSB putea fi chiar eliminat pentru un fault dur, în tușă, asupra lui Komlicenko.

Min. 13 – OCAZIE FCSB! Ovidiu Popescu a primit o pasă bună, pe stânga, de la Tănase, a intrat în careu, după care a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 12 – Soiledis l-a faultat pe Ladra, iar arbitrul a acordat lovitură liberă pentru Mlada, fără rezultat însă. Vlad a ieșit foarte bine și a respins.

INFO. Aproximativ 4.000 de spectatori sunt la meci. Fanii i-au cerut lui Gigi Becali să aducă un antrenor la echipă, dar i-au adresat și injurii.

Min. 4 – Acțiune de atac a roș-albaștrilor, Coman s-a descurcat foarte bine, mingea a ajuns la Oaidă, care a șutat, dar pe lângă poartă.

Min. 1 – A început partida! Lovitura de start le-a aparținut cehilor.

Actualizare, 21:30 – MIN 0 – Meciul a început. Fluierul de start.

Actualizare, ora 21:25 – Meciul începe de la ora 21:45 și este transmis de Pro TV și HUFF.ro live stream gratuit mai jos. Dacă nu vezi cele mai noi actualizări te rugăm apasă aici.

VIDEO FCSB VS Mlada live la Pro TV

Echipa de start FCSB

Vlad – Cretu, Planic, Filip, Soleidis – Cristea, Vina, Popescu – Oaida, Coman, Tanase

FCSB - MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream - Vezi meciul online

FCSB – MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream – Vezi meciul online

Echipa de start Mlada

FCSB - MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream - Vezi meciul online

FCSB – MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream – Vezi meciul online

FCSB - MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream - Vezi meciul online

FCSB – MLADA SCOR 0-0 Pro TV LIVE stream – Vezi meciul online

Seda – Krapka, Takacs, Pudil, Tulio – Bucha, Matejovsky, Hubinek, Ladra – Komlichenko, Mesanovic

Andronache pe banca cu Mlada

„Suntem constienti ca ne asteapta un meci destul de dificil. Stiam de asta vara ca focusul este pe Europa League si ne dorim din tot sufletul sa castigam, sa facem un meci bun si sa nu primim gol. Asteptam cu incredere meciul de maine.

Pana in momentul in care va veni altcineva, daca va veni, eu nu m-am oprit din a studia adversarul si a ne pregati. As putea sa spun si eu ca poate avem nevoie de antrenor secund. Zi de zi discut cu jucatorii. Am acceptat situatia asta pentru ca simt respect din partea jucatorilor. La ultimul meci putem sa reprosam orice altceva, dar nu si atitudinea jucatorilor.

Multumesc lui Dumnezeu ca in decursul vietii mele am avut doar oameni de calitate in jurul meu. La un moment dat am auzit de la domnul Mircea Lucescu ca daca vrem sa nu avem nicio problema cu jucatorii trebuie sa ne vedem de jocul echipei si sa nu intram in conflicte cu fotbalistii. Atmosfera vestiarului v-a dat-o jocul de la Giurgiu, jucatorii si-au dorit.

Niciodata nu m-am gandit ca nu voi sta pe banca la meciul cu Mlada. Sunt aici sa asigur o continuitate echipei. Nu ma opresc pana nu vine patronul sa spuna ca are alt antrenor. Nu consider acest meci un test, ma simt un antrenor principal.”, a declarat Vergil Andronache la conferinta de presa.

FCSB – MLADA Pro TV live stream

Pro TV transmite meciul dintre FCSB și Mlada de la ora 21:45, meciul poate fi urmărit gratuit pe site-ul protvplus.ro, de asemenea abonații UPC pot vedea meciul pe Horizon Go, cei de la Telekom în Telekom TV, Orange – Orange TV.

Meciul se joacă la Giurgiu, vice campioana vine după o serie îngrojitoare 4 înfrângeri și un egal.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top