Connect with us
Returul sferturilor de finală din Europa League. Joi seară se stabilesc echipele calificate în semifinale

Știri

Europa League: Arsenal, Atletico, Marseille şi Salzburg merg în semifinale

Sporting Lisabona – Atletico Madrid, ȚSKA Moscova – Arsenal, Olympique Marseille – RB Leipzig și Red Bull Salzburg – Lazio Roma sunt meciurile care s-au disputat joi în sferturile Europa League.

UPDATE: Atletico s-a calificat în semifinale la capătul unui joc modest cu Sporting, încheiat cu victoria portughezilor, scor 1-0.

ŢSKA Moscova a condus-o cu 2-0 pe Arsenal, dar londonezii au revenit şi au terminat la egalitate, scor 2-2.

Marseille a zdrobit-o pe Leipzig, scor 5-2.

Bomba serii vine din Austria. Lazio a condus-o cu 1-0 pe Red Bull Salzburg, dar austriecii au egalat şi au marcat apoi 3 goluri în 4 minute, învingând echipa lui Radu Ştefan cu scorul de 4-1 şi obţinînd o calificare in extremis.

Tragerea la sorţi a semifinalelor are loc la Nyon, vineri.

Stire initiala

În meciul vedetă de azi, Sporting Lisabona încearcă să întoarcă rezultatul cu Atletico Madrid din tur. Elevii lui Simeone s-au impus cu scorul de 2-0, lucru care a provocat o criză de nervi președintelui portughezilor.

Bruno de Carvalho a avut o ieșire furioasă la adresa jucătorilor, pe care i-a numit „iresponsabili” si „copii răsfățați care habar n-au ce înseamnă Sporting”.

Iesirea oficialului i-a supărat pe jucători, care s-au aliat ulterior și au semnat o scrisoare manifest care condamnă atitudinea lui Bruno de Carvalho.

Acesta a decis să suspende pe termen nedeterminat pe cei 19 jucători care s-au aliat, dar la meciul din această seară aceștia se află în lot.

Arsenal pare a avea, la prima vedere, un meci liniștit la Moscova. La adăpostul victoriei din tur, scor 4-1, londonezii pot primi cu încredere spre calificarea în semifinale.

Cu toate acestea, rezultatele obținute de Roma și Juventus în Champions League arată că nimic nu mai e imposibil în fotbalul de azi și ȚSKA poate spera la o minune.

RB Leipzig țintește o performanță impresionantă: câștigarea Europa League la prima participare în această competiție. În meciul tur, nemții s-au impus la limită, scor 1-o, dar returul de pe Velodrome se anunță a fi unul foarte dificil. OM speră la o nouă semifinală de cupă europeană, după o pauză de 14 ani.

În cele din urmă, Lazio, echipa care are singurul român rămas în competiție, pe Radu Ștefan, va încerca să plece neînvinsă de la Salzburg. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 4-2 în favoarea italienilor, dar austriecii au demonstrat în meciul cu Borussia Dortmund că sunt o trupă de luat în seamă.

Toate meciurile încep de la ora 22.05 și vor fi televizate de Telekom Sport pe cele patru canale. Sporting – Atletico poate fi văzut la TV și pe PRO X, iar ȚSKA – Arsenal poate fi urmărit și la Look TV.

Scorul partidelor poate fi urmărit LIVE aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top