Connect with us

Știri

A murit fostul fotbalist Dima Tararache

A murit fostul fotbalist Dima Tararache. Este doliu în fotbalul românesc după ce s-a aflat trista veste că fostul fotbalist de la Farul Constanța a decedat cu puțin timp înainte de a împlini 60 de ani.

A murit fostul fotbalist Dima Tararache

Tararache era la momentul actual în conducerea celor de la Viitorul Constanța, dar și a Academiei Hagi. Anunțul a fost făcut chiar de clubul Viitorul Constanța, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Tragedie înainte de US OPEN. Tatăl unei jucătoare din top 30 găsit mort

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Dima Tararache! FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi anunță, cu regret, trecerea în neființă a fostului angajat al cluburilor noastre și jucător al Farului, D. Tararache.

Academia Hagi și FC Viitorul transmit condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece peste această suferință”, se precizează în postarea de pe Facebook.

A murit fostul fotbalist Dima Tararache. sursa foto: captura facebook

A murit fostul fotbalist Dima Tararache. sursa foto: captura facebook

Și fostul căpitan, antrenor și președinte al FC Farul, Paul Peniu, a scris un mesaj în memoria fostului fotbalist: „Dima a fost un om extraordinar, un prieten și un coleg de echipă deosebit. Alături de Gabi Zahiu, era cel mai vesel din generația care ne-a unit la Farul. Regretăm nespus moartea sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a subliniat Peniu, care în prezent este președintele Academiei Hagi.

Citește și: Zsolt Torok a murit în Făgăraș. Românul care a cucerit Himalaya a fost găsit MORT

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top