Connect with us
EURO U21 2019 | Mirel Rădoi „Vom vedea dacă tot acesta va fi primul 11”

Știri

Mirel Rădoi: Astra Giurgiu are cel mai constant joc și poate progresa

Sezonul regular a fost dus la bun sfârșit, iar acum urmează lupta la titlu și cea pentru salvarea de la retrogradare. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, Viitorul și Sepsi sunt formațiile care fac parte din playoff-ul Ligii 1 Betano.

După cele 26 de etape din acest sezon, selecționerul naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, este de părere că cele trei grupări de pe podiumul clasamentului trebuie să aibă grijă la o echipă, care arată un fotbal constant și care le-ar putea lua fața în duelurile pentru fotoliul de lider.

„La prima vedere, par puțin favorite Steaua și CFR Cluj! Chair dacă vine din urmă, Craiova pare că nu are constanță. Dar, în această parte a doua a campionatului, Astra a trecut neobservată. Are cel mai constant joc și poate progresa”, a precizat Mirel Rădoi.

Despre lupta la titlu a vorbit joi, 7 martie, și Dănuț Lupu, fostul dinamovist și rapidist. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Lupu a explicat cum vede situația din fruntea clasamentului:

„Eu mi-aș dori ca Universitatea Craiova să ia campionatul, dar favorită este CFR pentru că are constanță. Încheie 0-0, câștigă 1-0, este o echipă care joacă la rezultat, mai puțin o interesează spectacolul.

Acum trei ani Mangia era un antrenor extrem de bun, anul trecut a fost foarte bun, dar sunt momente în viață când nu îți reușește. Eu cred că au șanse clare să câștige campionatul, totul depinde de ei”.

Primul meci din prima etapă din playoff va fi sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:15, între CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Duminică intră în scenă Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, de la ora 20:30, iar luni, FCSB se întâlnește cu Viitorul, tot de la ora 20:30.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top