Connect with us
România - Suedia. Cum se prezintă gazonul înainte de meciul de marți. La ce oră se joacă partida

Știri

România – Suedia. Cum se prezintă gazonul înainte de meciul de marți. La ce oră se joacă partida

Sunt probleme cu gazonul de la Craiova înaintea meciului amical România – Suedia de marți.

Inaugurat cu surle și trâmbițe noul stadion Ion Oblemenco suferă din pricina terenului. Condițiile meteo nefavorabile din ultima perioadă au dus la o degradare și mai avansată a suprafeței de joc.

Luni, erau mai multe bălți pe gazon, iar organizatorii au decis să monteze ventilatoare pentru ca apa să fie degajată din zonele cu probleme mai mari.

Cele două echipe nu vor mai face antrenamente oficiale pe Ion Oblemenco, pentru a proteja terenul. Echipele vor face pregătirea pe stadionul „Aripile”, unde evoluează cealaltă Universitatea Craiova, echipa din liga a patra a lui Adrian Mititelu.

Deși se spunea că gazonul din Craiova urma să fie înlocuit, s-a renunțat la decizie, după ce constructorul a dat asigurări că suprafața va arăta decent la partidele lui CSU din play-off.

România – Suedia. Cosmin Contra se teme de starea gazonului

Selecționerul Cosmin Contra a susținut luni o conferință de presă premergătoare meciului cu Suedia.

Tehnicianul a declarat că gazonul îi va pune în dificultate pe tricolori și că va face schimbări în primul 11 față de meciul cu Israel.

„Astăzi voi încerca să lucrez tactic cu băieții și le spun ce vreau mâine. La echipa națională toate meciurile sunt grele. Eu am venit aici să calific echipa națională la Campionatul European.

Voi încerca întotdeauna să aliniez cel mai bun 11 indiferent de nume, vârstă sau unde joacă. Mă deranjează când nu suntem obiectivi în ceea ce înseamnă România în momentul de față.

Mi-ar plăcea să am jucătorii care să ducă scorul de la 2-0, 3-0 la pauză. Suntem pe un drum bun, încă nu am realizat nimic.

În funcție de adversar, voi încerca să introduc un 11 care să-i pună în dificultate. Pe noi ne dezavantajează un pic terenul. Mâine trecem de la un gazon impecabil din Israel, la un gazon care ne va pune în dificultate. Gazonul se va rupe încă de la încălzire, din am vorbit cu jucătorii de la Craiova.

Vor fi schimbări în echipă de start. Avem nevoie de un tip de jucători care să-i pună în dificultate pentru că sunt o echipă masivă. În timpul pregătirilor jocurilor eu le spun că una dintre arme este șutul de la distanță.

Stanciu a înțeles că una dintre calitățile lui este șutul. Încurajez orice jucător să inventeze, să facă ceva diferit de la 20-30 de metri.

Nu sunt clarvăzător să știu dacă aș fi calificat sau nu echipa la Campionatul Mondial”, a spus Cosmin Contra.

Amicalul România – Suedia se joacă marți, de la ora 21.30. Partida va fi televizatăr de Pro TV.

Citește și: Handbal Romania – Rusia SCOR 26 – 25 (15 – 12) – Victorie imensă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top