Connect with us
Scandal în Liga 1. Dan Petrescu își anunță plecarea din România și face acuzații grave. MM Stoica i-a dat replica

Știri

Scandal în Liga 1. Dan Petrescu își anunță plecarea din România și face acuzații grave. MM Stoica i-a dat replica

Este scandal în Liga 1, după ce Dan Petrescu a făcut acuzații grave la finalul meciului Poli Iași – CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-1.

Clujenii au ratat șansa de a o egala pe FCSB în clasamentul Ligii 1. Ardelenii au condus cu 1-0, iar moldovenii au egalat dintr-un penalty acordat ușor de artbitrul Ovidiu Hațegan.

După meci, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor și a adversarilor, anunțând că va pleca din România la finalul sezonului.

„În play-off suntem furați pe față. Hațegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off.

Dacă știu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali și la MM.

Nu ne rămâne decât să câștigăm cu Steaua. Mai stau 3-4 meciuri, nu cred că mai pot să continui aici. Nu sunt respectat. Poate dacă mă retrag și eu ca Becali, mă ajută și pe mine arbitrii.

Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă.

Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară!

Îmi mențin decizia de a pleca și dacă vom ieși campioni. Oricum nu vom fi lăsați, stați liniștiți. Pe Arena Națională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty.

La meciul cu Steaua va fi un arbitru român și o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic”, a spus Petrescu pe teren.

Rezumat VIDEO CSM Poli Iași – FC CFR Cluj – SCOR 1-1. Final de meci Liga 1 Betano

MM Stoica a ieșit la atac după declarațiile lui Dan Petrescu

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ieșit la atac după declarațiile făcute de Dan Petrescu. În direct la Digi Sport, MM s-a întrebat retoric cum să te miri că adversarii își apără corect șansele.

„Să te miri tu de ce joacă Iașiul și de ce joacă Astra… asta mi se pare ceva cu totul și cu totul ieșit din comun. Noi ne așteptăm ca echipele să joace împotriva noastră cu înverșunare, pentru că așa s-a întâmplat tot timpul.

Dar, cum Petrescu, care a fost în fotbalul mare ca jucător și este un antrenor deosebit, să se mire că cineva joacă? Cum să te miri că cineva joacă? Dar ce te aștepți? Să-ți dea meciul? Că asta se traduce, asta înțeleg”, a spus Mihai Stoica, duminică seară, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top