Connect with us
Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș și CSU Craiova - FC Botoșani sunt meciurile din semifinalele Cupei României la fotbal.

Știri

Semifinale Cupa României: Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș și CSU Craiova – FC Botoșani

Semifinale Cupa României. Am aflat ce meciuri se vor disputa în semifinalele Cupei României, ediția 2017-2018.

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit că partidele care vor decide finalistele cupei sunt Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș și CSU Craiova – Fc Botoșani.

După ce a eliminat FCSB, Hermannstadt va avea un adversar mai facil în semifinale. Sibienii înfruntă o altă echipă din județ, Gaz Metan Mediaș, care este aproape de retrogradarea în Liga a II a.

De cealaltă parte, FC Botoșani vine să joace cu Craiova, după ce s-a calificat în prelungiri în defavoarea celor de la Poli Iași, scor 3-2.

Tragerea la sorți l-a nemulțumit pe Ovidiu Costeșin, directorul sportiv al oltenilor.

„A fost o tragere la sorți cu ghinion, pentru că am nimerit cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni. Din toate punctele de vedere: al valorii echipei, al deplasării, al orașului.

Am avut parte de ghinion, dar asta este, puteam să jucăm cu oricare dintre ele și să fim eliminați, așa cum Hermannstadt i-a eliminat pe cei de la FCSB.

Trebuie să acceptăm tragerea și să încercăm să mergem mai departe. Vom juca returul pe terenul echipei care în acest sezon de Cupa României a eliminat atât liderul, cât și campioana en titre a Ligii 1 (n.r. CFR Cluj, respectiv FC Viitorul), a declarat Ovidiu Costeșin, după tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României.

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, s-a arătat optimist că echipa sa va reuși să ajungă în finală.

”În faza asta nu mai există bun şi rău, joci cu cine ţi-au hărăzit sorţii. Faptul că e o echipă din play-out nu are niciun fel de importanţă.

Important este ca în cele două manşe să avem lotul complet, iar terenurile să fie bune. E o manşă dublă cu FC Botoşani care ne va da şansa de a juca pe 27 mai finala”, a afirmat preşedintele celor de la CS U Craiova.

Partidele se vor desfăşura în dublă manşă, pe 18 aprilie şi 9 mai. Finala este programată în data de 27 mai 2018.

Citește și: Hermannstadt – FCSB Scor final 3-0 – Rezumat video. Umilință pentru steliști în Cupa României

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top