Connect with us
Fotbaliștii din echipa națională a Argentinei nu vor să mai vorbească în public: "Nu am fost respectați"

Sport

Fotbaliștii din echipa națională a Argentinei nu vor să mai vorbească în public: „Nu am fost respectați”

Fotbaliştii din naţionala Argentinei au decis să nu mai vorbească în public. Decizia lor vine după ce în presă s-a scris că Ezequiel Lavezzi ar fi consumat marijuana în timp ce se afla în cantonament.

„Ştiu că mulţi dintre voi nu fac parte din acest joc nerespectuos. Putem fi criticaţi când pierdem jucăm prost, dar acum totul a devenit personal. Dacă nu putem punct acum, nu o vom mai face niciodată”, a afirmat Messi în faţa jurnaliştilor argentinieni. În timpul declarațiilor el a fost înconjurat de ceilalţi componenţi ai echipei.

Potrivit unui jurnalist argentinian, Lavezzi ar fi consumt marijuana în timpul cantonamentului. După aceste afirmații jucătorul a anunțat că îl va da în judecată pentru defăimare.

Argentina a câştigat, miercuri, meciul disputat împotriva Columbiei, scor 3-0, în preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial din 2018.

La finalul partidei, Lionel Messi, coechipierii lui şi selecţionerul Argentinei au anunţat că nu vor mai vorbi în public.

Citește și: Preliminarii CM 2018: Victorii facile pentru Argentina si Brazilia

Fotbaliştii argentinieni au fost criticaţi în presa din ţara lor din cauza rezultatelor obţinute în aceste preliminarii. Decizia luată de aceştia vine după ce un jurnalist, Gabriel Anello, l-a acuzat pe Ezequiel Lavezzi că a fumat marijuana după un antrenament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top