Connect with us
Fotbalistul român Stelian Dumitrache (22 de ani), legitimat în liga județeană Prahova la AS Găgești, a murit într-un accident rutier.

Sport

Un tânăr fotbalist român A MURIT într-un accident rutier cumplit

Tânărul Stelian Dumitrache (22 de ani), fotbalist legitimat la echipa AS Găgeni din liga județeană Prahova, a murit după un accident tragic. Jucătorul era student la Universitatea de Petrol – Gaze din Ploiești și a decedat cu o zi înainte de meciul pe care echipa sa trebuia sa-l dispute cu Coțofănești.

Stelian Dumitrache a intrat cu mașina în copac, la ieșirea dinspre Plopeni către Dumbrăvești. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat prin parbriz.

Echipajele de urgență au încercat zadarnic să-l reusciteze, dar rănile i-au fost fatale.

Citește și: Fosta atletă Cristina Bojan a murit într-un grav accident de circulație

„Nu îmi revin, de la auzul veştii, mai ales că este şi vecin cu mine, sunt unul dintre cei care l-a luat la fotbal, la Păuleşti, apoi l-am dus la Găgeni, pentru a juca. O tragedie, pentru noi toţi”, a declarat pentru Ziar de Prahova directorul sportiv al echipei din Păuleşti, Dan Iancu.

Este cel de-al doilea caz în care un sportiv român moare în accident, la mai puțin de o săptămână. Tânăra atletă Cristina Bojan a decedat joi seara, ca urmare a unui accident de circulație, produs pe centura municipiului Oradea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top